I després

TZVR PRESENTA EL SEU FESTIVAL AL SIDECAR

Compartiu aquesta història

El passat divendres, dia 9 d’agost dos Dj’s de la cantera d’Atzavara Club varen estar punxant els grups que es presenten al Sant Feliu Fest d’enguany.
El Dj Turru & Waiem varen fer sonar una sel·lecció de hits durant 3 hores per delectar al personal del Bar del Sidecar, de la Plaça Reial de Barcelona. També es va projectar à el video promocional “Don’t worry, be Hardcore” del qual us adjuntem el link (http://vimeo.com/71558896#) així com documentals dels festivals anteriors. Entre tots els assistents es va sortejar un abonament pel festival.
En el seu article promocional de la web, l’organitzacó ha destacat el següent:
La 14ª edició del festival es farà a una nova part del pati de la sala TZVR els dies 22, 23, 24 i 25 d’agost.
Des de l’Atzavara tornem a posar en marxa el Sant Feliu Fest, en el mateix format que les primeres edicions: DIY (do it yourself). Aquest any, el festival es farà a l’exterior de la Sala TZVR, dins el mateix recinte del “Matadero” a la carretera de Palamós. Es situarà un escenari gran amb carpa a una nova zona del pati, que fins ara estava en desús. Abandonem l’espai al Port i l’escenari gran, per tornar a un escenari més petit i proper, al costat de la nostra sala.
Aquest any, hem apostat per quatre dies de festival i preus molt ajustats. Per dijous les entrades estaran a 5€; pels dies amb més bandes (divendres i dissabte) a 12€ i diumenge serà gratuït. Qui vulgui comprar l’abonament, el trobarà per 20€.
L’edició d’aquest any compta amb un cartell de luxe format exclusivament per bandes nacionals. D’entrada cal remarcar l’aposta per la inclusió novament de bandes eminentment canyeres provinents del hardcore, el post-hardcore, el grind-core i el metall com són B-12 (Terrassa), Yaw (Donosti), Greus (Sabadell-Móstoles) o Trocotombix (Valencia) a més de la reunió de Hopeful, representants de la ‘old school’ de Sant Feliu de Guíxols i reunits especialment per aquesta data, retorna el festival a l’essència del què va ser en les seves primeres edicions.
En l’apartat eminentment rocker destaquen G.A.S. Drummers (Jerez-Cadiz) presentant disc nou, the Destroyed Room(Barcelona), the Hardtops (Madrid), Maryland (Vigo) i els locals Bullitt que també arriben al SFF13 amb disc nou sota el braç.
Hi ha encar dues bandes més que arribaran a Sant Feliu presentant disc nou; d’una banda els Furguson (els nostres enfants terribles de Gurb, que es van fent grans) i Cuello, el nou grup d’en Jose de Betunizer a mig camí entre el pop i la psicodèlia.
Un altre dels concerts sonats serà el de No More Lies, que després d’un llarg hivern tornen als escenaris ganxons amb noves cançons, les quals podrem escoltar en primícia abans que passin per l’estudi aquest setembre. La quota de grups de les contrades gironines la tanquen els Rot, nova banda dels ex-Lagonsales que posarà la nota punk al cartell.
Diumenge serà el torn del tradicional concert acústic de cloenda amb els Grampoder, vinguts expressament de Santiago de Compostela que amb el seu pop bon rotllista posaran el punt final a una nova edició del festival. Però això no és tot, ens guardem un as a la màniga: el 15 de Juliol anunciarem el grup que tancarà el cartell i que de fet, l’encapçala.

El més llegit

I després