I després

PICA’T, promoció primer aniversari del nou local a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Les tapes i els montaditos més exquisits de la comarca estan de festa, celebren el seu primer aniversari a PICA’T, al carrer principal de Platja d’Aro, a l’avinguda Cavall Bernat, 50, al costat de la parada de taxis on, en Jordi i el seu equip, es varen traslladar, ara fa justament un any, des de les Galerias Albatros que havien obert al públic l’any 2000.

Les tapes i els montaditos de PICA’T estan elaborats amb productes frescos, naturals, condimentats i preparats com cal per a tots aquells clients i amics, amants d’aquesta variant d’àpats, realment saborosos, sans i amanits de forma artesanal per a totes aquelles persones que vulguin degustar les delícies per al paladar.

I, com que ja són molts, a PICA’T ho volem celebrar amb els de sempre i amb els nous amb la promoció d’aniversari que consta d’una oferta de dimarts a dijous al vespre, amb montaditos freds per només 1 euro.

Han habilitat un local modern, confortable i acollidor amb terrassa d’estiu on us serviran les seves especialitats en montaditos freds i calents per a tots els gustos com el de foie, formatge amb melmelades, de marisc, de pernil ibèric i més de 30 varietats diferents que us podeu servir vosaltres mateixos de l’exposició del Self Servicei de PICA’T i també; tapes, i cassoletes de temporada a preus ajustats. Un establiment ideal per tastar tots els sabors i per compartir un sopar diferent i divertit amb la família i els amics.
Telèfon de reserves: 635.412.576

Cliqueu a sobre per ampliar

El més llegit

I després