I després

Gasetilla de notícies i activitats de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

“13 mals i 13 remeis” Cicle Salut i Societat

Aquest divendres, 11 de maig, a les 19:30 a l’Espai Ridaura de Santa cristina d’Aro (carrer Plantera s/n , emmarcat en el Cicle Salut i Societat dins de l’àmbit del Metge i la Salut Rural, se celebrarà una conferència sobre “13 mals i 13 remeis” a càrrec de Rosa Subirós Teixidor, infermera i antropòloga, la presentació de la qual anirà a càrrec del director dels Serveis Territorials de Salut a Girona. L’accés és lliure, obert a tothom i es poden obtenir 0’5 crèdits de lliure elecció amb l’assistència a un 80% de les xerrades.


Aquest dissabte, 12 maig Festa de Primavera a la Plaça Salvador Espriu

L’Associació de Veïns de Vilartagues té a punt la Festa de Primavera que se celebrarà aquest dissabte, 12 de maig, en la qual, entre els actes previstos hi destaca el “I tu què fas?”, amb participació en l’espectacle de tots els ciutadans que vulguin demostrar les seves habilitats en apartats com el ball, cant, humor, màgia, etc. tant de forma individual com col·lectiva i que està obert a entitats, associacions i grups o persones individuals de tota la població. Per participar-hi us podeu inscriure a Cafeteria Casandra de la plaça Salvador Espriu. La relació d’activitats és la següent: 17:00 h espectacle I tu, què fas?. A les 18:00 h Exhibició motera. A les 18:30 h. continuació I tu, què fas? A les 20:30 h Botifarrada Popular. Actuació del Grup Al Aire.

 

Missa amb gregorià a la parròquia del Monestir aquest dissabte

El cant gregorià tornarà a ressonar entre les pedres mil·lenàries de la basílica guixolenca amb el següent programa:
dissabte 12 de maig Sentim les pedres mil·lenàries”
En el records del mil anys de les nostres torres romàniques.
El cant gregorià ens recorda la melodia del monjos que visqueren en
aquest espai del monestir, i ompliren de cant aquest nau de l’església.
19.30 Vespres cantades
20.00 Missa cantada amb gregorià
20.45 Petit recital d’himnes i antífones de cant gregorià
A càrrec de Schola Gregoriana de Catalunya
Director Ramon Vilar Herms
Organitza: Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels – Monestir
Amb el suport de l’Ajuntament de St. Feliu de Guíxols
Donatiu voluntari per finançar l’orgue.


La Xarxa presenta al Teatre Cavallet de Cartró aquest diumenge, 13 de maig

Aquest diumenge, 13 de maig, a les 12 del migdia al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa presenta l’espectacle “Cavallet de cartró”, amb la companyia El Princep Totilau, que representa l’espectacle de poesia adreçat als infants més menuts a partir del record de l’actriu protagonista, reviurem la seva infantesa, quan la lectura de poesia va esdevenir una manera divertida, i alhora bonica de descobrir el món que l’envoltava. Veurem com transcorren les estacions al llarg de l’any i com hi tenen cabuda els fets més sorprenents: com floreixen les flors, com n’és de bona una taca de xocolata calenta i quina pila d’aventures ens poden passar camí de l’escola. Tot plegat, prenent les paraules que ens han deixat escrites en forma de poema diversos autors del nostre temps i de temps passats.

 

Peix Blau, Mercat del Mar, Percussió Ganxona, La Taverna i Taller de Marines

Aquest dissabte i diumenge, dies 12 i 13 de maig, als jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, d’11h a 14h i de 18h a 20h. es farà una degustació de peix blau amb plats cuinats pels establiments adherits a la campanya així com venda de productes mariners artesans.
El dia 12: a les 11h taller mariner infantil i a les 19h cançó de taverna amb el grup La Taverna. El dia 13: a les 12h Percussió Ganxona i a les 18h Taller Marines Infantil.

 

Jornada de portes obertes de l’Escola de Vela del Club Nàutic

Amb motiu del Festival del Mar, l’Escola de Vela del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, organitza una jornada de portes obertes posant a disposició de tots aquells majors de 7 anys que desitgin de practicar aquest esport amb dues embarcacions de l’Escola i amb el suport de dos monitors.
Aquestes pràctiques gratuïtes es portaran a terme des de les 11:00 h fins les 14:00 h del dissabte i diumenge (dies 12 i 13 de maig) i cal adreçar-se a la carpa que hi haurà instal·lada al port, també al Club Nàutic o bé trucant al telèfon: 691400605


IV Campionat Interprovincial de Karate infantil i juvenil “Ciutat de Sant Feliu”

Campionat de katas de karate, per nens de 4 a 18 anys.
Participaran escoles de karate afiliades a la Federació Catalana de Karate procedents de Barcelona i Girona, així com àrbitres oficials de la FCK.
Diumenge dia 27 de maig a les 10.00 h. al Pavelló de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Organitza: Dojo Sant Feliu i Ajuntament de la Ciutat.

 

Marc Palet; or, plata i bronze al Campionat de Catalunya Funcional de Natació

Amb una participació de 80 nedadors, el nedador Marc Palet, del A. C. Xaloc va estar present al Campionat de Catalunya Funcional, de natació, que aquest any se va celebrar al Club Natació Sabadell. De les modalitats que va presentar-se, va aconseguir or als 100 mts braça, bronce als 100 esquena i plata als 50 braça.

 

Inscripcions Peregrinació a Lourdes fins el 26 de maig

La delegada a Sant Feliu de la Peregrinació de l’Esperança a Lourdes amb Malalts i Discapacitats, que se celebrarà del 26 al 30 de juny presidida pel bisbe Francesc Pardo i Artigas, comunica que totes aquelles persones que vulguin participar-hi que les inscripcions es tancaran el dia 26 de maig. Les persones interessades han de trucar a Ma Pilar Sala al telèfon: 972 32 14 55.


 

 

El més llegit

I després