I després

Pere Albó també es mostra crític amb l’any de govern dels impulsors de la moció a SFG

Compartiu aquesta història

Si en l’edició d’ahir era Jesús Fernàndez qui feia el seu balanç de l’any de la moció de censura que el va apartar del govern, l’alcalde amb qui va pactar, Pere Albó (PSC), fa també una reflexió crítica envers els grups que conformen l’actual govern (TSF i CiU) per la gestió portada a terme.

Els socialistes recorden, un any després d’aquella moció, que el govern resultà insostenible, i en menys d’un mes, es va dissoldre resultant, probablement, “el govern més curt de la història del municipalisme català”.

Consideren que es va produir una altra crisi dels socis restants (CiU i TSF) ,posterior a la marxa de Luque (Amics), en el destí de Miquel Lobato a l’Àrea d’Urbanisme que es va haver de rectificar ràpidament per incompatibilitats professionals del regidor.

Asseguren que l’actual govern s’ha dedicat a “esborrar el bon record que va deixar l’alcalde Pere Albó” i que han estat clarament populistes per amagar la seva dèbil legitimitat.

A nivell de gestió denuncien retallades i eliminacions en serveis a les persones i a la cultura com les mainaderes, Premis Àncora, Escola de Música, manca de suport a la Policia Local, absència de gestió urbanística, retards en el Pla de Barris i el projecte Thyssen, entre d’altres, o la proposta de subhasta del hotels Anlló..

També es fa referència a la moció individual presentada per Joaquim Clarà, al marge dels seus companys de CiU i del propi govern, que qualifiquen “d’intercanvi de cromos” pel pas de regidors d’una a una altra formació.

Referent a aquest darrer punt avancem que les relacions entre els socis de govern, per aquesta qüestió de fitxatges, ha encès una metxa que caldrà veure si es deixarà consumir fins arribar a les eleccions municipals.

La nota de premsa sencera la trobareu al web: www.perealbo.cat

El més llegit

I després