I després

A RSF publiquem les entrades de Twitter dels candidats a les municipals de SFG

Compartiu aquesta història

Per tal que tot allò que diuen els candidats a les eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols no passi de llarg, així com les notes en les que fem referència als diferents partits, hem creat nous espais en aquest web per diverses raons.

Una d’elles té a veure amb l’efervescència política d’aquests trams de legislatura que poden provocar una saturació d’informació procedent dels serveis de premsa difícil d’administrar i de gestionar tota a l’hora.

Una altra és que, possiblement, es pugui considerar, des d’alguna de les parts, que els criteris de selecció o de col·locació de les noticies no són els més convenients per als seus interessos i, amb aquesta incorporació del Twitter personal dels candidats, els alcaldables podran fer directament apunts i adjuntar links als quals tothom hi podrà accedir lliurement i sense filtres de cap mena a través d’aquesta pàgina.

Amb aquests afegits puntuals, continuem posant-nos al dia a través del que ja és un espai imprescindible per participar en les campanyes polítiques, com és l’ús de les xarxes socials, que, pas a pas, anem incorporant a la nostra plataforma d’informació i servei públic als ciutadans per tal que rebin la màxima informació possible amb la llibertat de moure’s per les diverses vies de comunicació.

Els qui voleu rebre les notícies d’aquest web al moment al vostre correu electrònic o a través de Facebook, només cal que us doneu d’alta tant a la xarxa social com en aquest web. Al Facebook ja hi ha més de 1.000 persones afegides.

En els propers dies publicarem les llistes, que s’estan tancant i lliurant, així com les notícies que generin els diferents grups.

Com a cada campanya aplicarem els temps que marca la llei, en funció dels resultats d’anteriors conteses, en la cessió d’espais gratuïts de propaganda electoral a tots els grups que concorrin als comicis, tot recordant que el dia 19 de maig a les 7 de la tarda es farà la transmissió del debat que organitzem, conjuntament, el diari El Punt i Ràdio Sant Feliu, al Teatre Auditori Municipal i que el dia 22, a partir de les 8 del vespre farem el programa Especial Eleccions, des d’on donarem els resultats mesa per mesa i al segon des del centre de recepció de comunicacions amb els col·legis electorals instal·lat a l’Ajuntament de la Ciutat..


El més llegit

I després