I després

II Concurs literari Sant Jordi de la Creu Roja

Compartiu aquesta història

El proper dissabte dia 16 d’Abril, de 10.30 a 13 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de la biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, el lliurament de premis del 2n Concurs literari organitzat per la Creu Roja Sant Feliu de Guíxols/ Vall d’Aro.

Els participants són usuaris del servei de Teleassistència domiciliària així com de les residències geriàtriques de la zona: la Residència Surís, la Residència Sant Feliu Gent Gran i la Residència Bellamar de Platja d’Aro.

La participació ha estat més alta que en la 1a edició, amb un total de 30 participants, en comparació amb els 22 de l’any passat.
A banda d’otorgar un 1r, 2n i 3r premi, a tots els participants se’ls farà entrega d’un obsequi com a agraïment per la seva participació.

Assistiran els membres del Jurat, el President de la Creu Roja Sant Feliu de Guíxols/Vall d’Aro, Joan Maura i Cateura, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i la regidora de Serveis Socials i de la Biblioteca, Magdalena Lupiáñez.

Per finalitzar, agrair una vegada més la col·laboració dels voluntaris, tant per fer possible l’assistència dels participants com per l’ajuda oferta a l’hora d’informatitzar els escrits.

El més llegit

I després