I després

Dijous, a la Cambra, conferència Nacional per l’Estat Propi amb Carme Forcadell

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 20:30 h. a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, l’Associació Guíxols Decideix ha organitzat un acte al qual es convida a tota la ciutadania: Cap a l’Assemblea Nacional Catalana amb la presentació de la Conferència Nacional per l’Estat Propi a càrrec de Carme Forcadell, una de les impulsores.

Un cop tancat el cicle de les consultes sobre la independència realitzades a Catalunya entre el 13 de setembre de 2009 i el 10 d’abril de 2011 i, atesos els resultats que es considera que ha estat àmpliament favorables a la creació d’un estat propi, un grup de persones representatives de tots els sectors de l’independentisme català han impulsat la creació de l’Assemblea Nacional Catalana. Aquest nou espai neix com una continuació natural de les consultes i pretén aglutinar en una mateixa “casa comuna” a tot el moviment de la manera més transversal, apartidista, social i democràtica possible amb l’únic objectiu de crear un nou estat per a la nació catalana.

És per aquest motiu que el 30 d’abril, al Palau de Congressos de Barcelona, se celebrarà la Conferència Nacional per l’Estat Propi donant el tret de sortida a la creació de l’Assemblea Nacional Catalana www.assemblea.cat.

Per tal de presentar i aclarir dubtes sobre aquesta iniciativa se celebra l’esmentada xerrada-col·loqui a càrrec d’una de les impulsores d’aquesta iniciativa: http://carmeforcadell.cat

El més llegit

I després