I després

Pere Albó enregistra un vídeo de benvinguda al nou espai web del PSC

Compartiu aquesta història

El candidat a l’alcaldia de Sant Feliu pel PCS, Pere Albó, convida, a través d’un missatge en vídeo a entrar al seu espai web: www.perealbo.cat ,on es podrà fer un seguiment de les propostes que el seu partit i la seva candidatura ofereixen a l’electorat.

Un espai que fa possible que els ciutadans intervinguin amb les seves propostes per tal de contemplar-les i incorporar-les en el programa electoral.

L’eslògan de campanya és “El compromís de Pere Albó” una introducció que complementa amb els apartats que toquen més de prop als ciutadans com és l’educació, els serveis públics, el comerç, etc.

Les noves tecnologies permeten als candidats apropar-se de forma més personal als internautes a través de les xarxes socials com Twitter i Facebook facilitant el contacte directe amb els seus interlocutors.

No hi falta la biografia per tal de conèixer més de prop al candidat així com a la resta d’integrants (quan es faci pública definitivament), notícies relacionades amb l’alcaldable i fotografies que donen sensació de proximitat entre ambdues parts.

Internet està essent, doncs, un espai fonamental per acostar el perfil dels candidats i el PSC ha donat suport als seus representants personalitzant els seus webs.

Esperem, en uns dies, poder oferir també un apartat en el nostre web en el qual es reprodueixin les opinions dels diferents candidats en el dia a dia de pre-campanya i campanya.

El més llegit

I després