I després

Infoguíxols i Tribuna Ganxona organitzaran el debat sobre l’aparcament de SFG

Compartiu aquesta història

A hores d’ara els dos diaris digitals de Sant Feliu, Infoguíxols i Tribuna Ganxona estan treballant per organitzar el debat, del que fa uns dies us informàvem, que proposava d’ICV-EUiA a través d’una nota enviada als mitjans de comunicació.

Segons que anunciaven, els diaris digitals, en les seves edicions de dilluns, consideren que “la construcció d’un aparcament soterrat a un lloc tan emblemàtic com el passeig mereix un debat serè on es mostrin les diferents opcions que existeixen i que les diferents formacions polítiques ja s’han encarregat de fer públiques.
Però aquest debat no s’ha de restringir solament a la construcció d’un aparcament al passeig, sinó que també s’ha de fer extensiu al problema d’estacionament a tota la ciutat.

Afegeixen que “en l’afany per col·laborar en construir les possibles millores de la ciutat i per tal de facilitar les eines comunicatives per a desenvolupar la difusió al ciutadà d’aquestes, els dos diaris digitals optem per la fusió d’esforços per a l’organització d’aquest debat, i fem extensible aquesta nota conjunta als caps de llista de les diferents formacions”.

El més llegit

I després