Infoguíxols i Tribuna Ganxona organitzaran el debat sobre l’aparcament de SFG

A hores d’ara els dos diaris digitals de Sant Feliu, Infoguíxols i Tribuna Ganxona estan treballant per organitzar el debat, del que fa uns dies us informàvem, que proposava d’ICV-EUiA a través d’una nota enviada als mitjans de comunicació.

Segons que anunciaven, els diaris digitals, en les seves edicions de dilluns, consideren que “la construcció d’un aparcament soterrat a un lloc tan emblemàtic com el passeig mereix un debat serè on es mostrin les diferents opcions que existeixen i que les diferents formacions polítiques ja s’han encarregat de fer públiques.
Però aquest debat no s’ha de restringir solament a la construcció d’un aparcament al passeig, sinó que també s’ha de fer extensiu al problema d’estacionament a tota la ciutat.

Afegeixen que “en l’afany per col·laborar en construir les possibles millores de la ciutat i per tal de facilitar les eines comunicatives per a desenvolupar la difusió al ciutadà d’aquestes, els dos diaris digitals optem per la fusió d’esforços per a l’organització d’aquest debat, i fem extensible aquesta nota conjunta als caps de llista de les diferents formacions”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació