Un any després de la presa de possessió de Carles Motas com a alcalde, prèvia moció de censura, el regidor d’IC-Verds EUiA i candidat a l’alcaldia per aquesta formació, Jesús Fernández, fa una reflexió d’aquests 365 dies criticant durament la gestió de govern de l’actual equip i lamentant que, al seu entendre, els motius de la moció de censura no passaven de ser simples excuses per accedir a l’alcaldia.
Fernández considera que als sectors més conservadors de Tots per Sant Feliu (TSF) els “neguitejava l’impuls de caire progressista del govern” així com la consolidació de Pere Albó que liderava un equip ambiciós (del qual ell en formava part), en els projectes de futur.
Critica el “bombardeig” fotogràfic de l’alcalde, les inauguracions accelerades o extemporànies, considera que els grans projectes estan encallats i compara la imatge de “govern proper”, que diu que s’escenifica, amb una mala còpia del populisme de Berlusconi al temps que apunta que fins i tot hi ha hagut escàndols “sicilians” (en referència a l’afer dels treballadors de Luque a la porta del domicili de Pere Albó).
No deixa passar la intervenció per lliure de Joaquim Clarà en el darrer Ple, iniciativa que interpreta com un transfuguisme encobert.
Negatiu i contundent, doncs, el balanç d’un any de la gestió del govern que el va transportar a l’oposició i al qual critica per “estar ancorat i fracturat”.
Al peu, reproduïm íntegrament la nota de premsa amb les reflexions del candidat d’IC-Verds EUiA.