I després

ERC demana a les formacions polítiques un Pacte pel Progrés Econòmic de SFG

Compartiu aquesta història

Jordi Vilà, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols demana a la resta de formacions polítiques signar un Pacte pel Progrés Econòmic de la Ciutat.
Aquest pacte, tindria com a finalitat aconseguir que durant la legislatura 2011-2015 es puguin dur a terme l’execució dels següents projectes: 1.- Construcció del Museu Thyssen, segons el projecte executiu lliurat a l’Ajuntament i que s’ha redactat pel despatx BOPBBA. 2.-Adjudicació dels hotels Panorama i les Noies, d’acord al planejament urbanístic desenvolupat durant aquesta legislatura. 3.- Habilitació d’aparcaments públics per als vehicles, als diferents àmbits de la ciutat, tenint en compte les necessitats de mobilitat existents.
Des d’Esquerra i les JERC Guíxols es vol que tots els partits polítics que formen l’actual consistori municipal, es comprometin a desenvolupar aquests projectes bàsics pel desenvolupament econòmic de la ciutat, i que independentment de quina sigui la composició final del govern de la ciutat, tots els partits polítics sumint esforços per poder fer avançar, duent a terme aquests projectes que son bàsics pel desenvolupament social i econòmic de Sant Feliu.

El més llegit

I després