I després

Pere Albó demana un esforç per tal que el Mercat Cobert estigui per Setmana Santa

Compartiu aquesta història

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament i alcaldable pel PSC, va efectuar una visita a les obres del mercat municipal cobert de Sant Feliu on s’hi està fent una remodelació històrica que està en el seu darrer tram interior.
Amb els problemes de filtracions d’aigua ocasionats pel nivell de la capa freàtica solucionats i l’altell on hi anirà el bar restaurant interior, on s’accedirà també a través d’un ascensor panoràmic, es comença a veure el projecte realitzat amb la perspectiva de poder-lo tenir enllestit aquesta primavera.
Pere Albó declarava que estava fent un seguiment de les obres d’un projecte que va néixer l’any 2007 impulsat pel seu govern i que s’estava interessant per la situació actual de les obres de les que en té una opinió molt positiva ja que considera que és una peça fonamental per tal de dinamitzar el comerç de propi mercat així com de tota la seva àrea d’influència en la qual s’hi varen fer actuacions com la nova urbanització de carrers com: Voltes, Notaria, Call, Especiers, Goula i la renovació d’Hospital, Rutlla i l’inici del Mall.
Pere Albó demanava un esforç comú de les persones i administració implicades per tal que els comerciants puguin aprofitar la Setmana Santa. Un col·lectiu, el dels paradistes, amb el que considera que s’ha de millorar la comunicació per part de l’administració local.
Coincidint amb la visita i tot i repassant la seva obra de govern, el PSC ha distribuït una nota de premsa en la qual desgrana la seva perspectiva en referència a d’aquest àmbit i també respecte a altres relacionats amb el comerç al temps que justifica la seva obra de govern.

El més llegit

I després