Dins del VI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, es presenta a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge a les 18.00h de la tarda l’obra de teatre “Cosí è, se vi pare (és així si us ho sembla)”,  a càrrec de la companyia “Grup de Teatre Acte Quatre de Granollers”, una obra de l’autor Luigi Pirandelo i dirigida per Pilar Pla.
La veritat, aquesta necessitat humana, és perseguida per uns personatges que es troben tancats en un espai irreal on ningú pot entrar i sortir. Només els personatges coneixedors d’aquesta veritat fan les seves intrigants aparicions gairebé per art de màgia. Paradoxalment, però, la veritat d’un nega la de l’altre i l’obra avança en un deliri de certeses aclaparadores que fatalment es converteixen en falses aparences. En una atmosfera de joc i de misteri els protagonistes es veuen exposats a l’angoixa existencial de voler saber i no arribar mai a comprendre.

Coneix més informació d’aquest grup a la seva plana web: www.actequatre.net

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
De dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h
Tel. 972 82 00 51
Al TAM el dia de la representació
2 hores abans de l’espectacle

Us recordem que aquesta mostra dura fins al mes d’abril, i que la próxima obra que es representarà serà el  diumenge 27 de març a les 6 de la tarda al TAM, amb el “Grup de Teatre El Triangle de BCN”, amb l’obra “Taules Separades”.