Aquest diumenge al TAM, l’obra “Cosí è, se vi pare (és així si us ho sembla)” a través del VI Concurs de Teatre Amateur de SFG

Dins del VI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, es presenta a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge a les 18.00h de la tarda l’obra de teatre “Cosí è, se vi pare (és així si us ho sembla)”,  a càrrec de la companyia “Grup de Teatre Acte Quatre de Granollers”, una obra de l’autor Luigi Pirandelo i dirigida per Pilar Pla.
La veritat, aquesta necessitat humana, és perseguida per uns personatges que es troben tancats en un espai irreal on ningú pot entrar i sortir. Només els personatges coneixedors d’aquesta veritat fan les seves intrigants aparicions gairebé per art de màgia. Paradoxalment, però, la veritat d’un nega la de l’altre i l’obra avança en un deliri de certeses aclaparadores que fatalment es converteixen en falses aparences. En una atmosfera de joc i de misteri els protagonistes es veuen exposats a l’angoixa existencial de voler saber i no arribar mai a comprendre.

Coneix més informació d’aquest grup a la seva plana web: www.actequatre.net

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
De dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14 h
Tel. 972 82 00 51
Al TAM el dia de la representació
2 hores abans de l’espectacle

Us recordem que aquesta mostra dura fins al mes d’abril, i que la próxima obra que es representarà serà el  diumenge 27 de març a les 6 de la tarda al TAM, amb el “Grup de Teatre El Triangle de BCN”, amb l’obra “Taules Separades”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació