Fa uns mesos en Marc Massallé, company que va col·laborar durant molts anys en la nostra emissora, expresident de Creu Roja Joventut, implicat en una de les més importants colles del Carnaval, membre dels moviments musicals dels inicis de l’Atzavara i bateria de diversos grups, com ara Sueño de Capricornio, es dirigia a la nostra emissora a la recerca de persones interessades a participar en la fundació d’un grup de percussió local.

La resposta ha estat positiva i ha aconseguit crear un grup compacte aplicant bona part dels seus coneixements en la matèria que ja comença a voltar representant a Sant Feliu més enllà de les nostres fronteres naturals.

Teníem ganes de veure els resultats i hem tingut l’oportunitat d’accedir a l’enregistrament de part de la seva participació a I Timbalada Garrotxina que el passat dissabte, 25 de juny, es va celebrar a Sant Joan Les Fonts on, amb un disseny propi, equipats amb samarretes i banderes, representaven a Sant Feliu sota el nom de Percussió Ganxona.

Tot seguit publiquem la captura en vídeo d’una de les peces que varen oferir i un parell de fotografies de la seva estada a la comarca de La Garrotxa. Cliqueu en el següent enllaç. http://www.youtube.com/watch?v=98BD0cggmDA