I després

Els guixolencs ja poden posar al dia la tarja d’accés als aparcaments de La Corxera

Compartiu aquesta història

Com cada any per aquestes dates es fa efectiva la concessió d’estiu per a l’explotació dels aparcaments de La Corxera i Horta d’en Palahí a l’empresa Dornier que passen a ser de pagament per aquells conductors forasters que visiten Sant Feliu.

Els propietaris de vehicles de Sant Feliu, en canvi, tenen l’aparcament gratuït tot l’any amb l’excepció que durant aquest període han de tenir actualitzada la tarja magnètica d’accés als dos recintes i estar al dia del pagament de l’Impost Municipal de Circulació.

Aquests dies es poden veure algunes cues a la taquilla de La Corxera, davant de la comissaria de la policia local, on es porta a terme l’actualització de la tarja que es torna a magnetitzar per aprofitar-ne el seu ús.

Per tant, per realitzar el tràmit cal presentar: la tarja de l’any 2010, la documentació del vehicle (que si ha estat adquirit durant el 2011 s’ha d’acompanyar del permís de circulació) i el rebut, o bé justificant, del pagament de l’impost Municipal de Circulació. L’horari d’atenció als ciutadans per aquesta qüestió i per qualsevol altra informació és de 9 a 14h i de 16 a 19h.

Una qüestió que cada any origina conflictes i que s’intenta aclarir permanentment és que, quan l’aparcament està ple en el període de més afluència, els conductors poden veure algunes places buides i no entenen perquè se’ls diu que està complet.

La raó ve donada pel fet que l’empresa posa a disposició dels clients uns abonaments que la obliga a assegurar permanentment aquestes places i és possible que en aquell moment l’abonat tingui el cotxe en ús fora del recinte, la qual cosa porta sovint a confusions i, per això, es demana als usuaris que ho entenguin.

 

El més llegit

I després