I després

Percussió Ganxona, activitat i Timbalada

Compartiu aquesta història

Percussió Ganxona no para, el passat dissabte, 15 de juny, es va portar a terme la 3a Timbalada Garrotxina a la població de Sant Joan les Fonts amb un total de 19 colles provinents de tot Catalunya que foren les protagonistes d’aquesta tercera edició. Aquest any com a novetat, a més cercavila i de diversos tallers de percussió, fou el concurs que es va portar a terme a la plaça Major de la ciutat. Percussió Ganxona, a part de participar a la Timbalada, va representar Sant Feliu no només amb les seves samarretes sinó també amb la bandera de la ciutat. Amb un premi al millor vestuari sota el braç i una bona actuació varen deixar el llistó ben alt i un bona sensació a tots els assistents a la trobada.

La 2a Timbalada a Sant Feliu:
Recordant l’èxit de l’any passat, el proper 6 de juliol, portaran a terme la 2ª Timbalada Ganxona per tal de convertir Sant Feliu en la capital de la percussió de la Costa Brava i el passat diumenge ja es va tancar la captació de voluntaris.
Tal i com ja s’està fent a d’altres províncies de Catalunya i de l’Estat Espanyol, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic, convertint la ciutat en sí mateixa en un esclat de color, creativitat i moviment . L’any passat foren un total de 13 colles les protagonistes de la 1aTimbalada i aquest any en volen més per tal de compartir experiències, opinions, contactes entre grups creant un vincle de germanor, etc i està oberta a tots els grup i estils de percussió.
Programa d’actes:
A les 16.00h – Recepció de tots les colles als Jardins Juli Garreta.
A les 17.00h – Taller de Percussió
A les 17.00h – Tallers Infantils, jocs, castell inflable, etc…
A les 18.00h – Berenar gratuït per a tots els músics
A les 18.15h – Inici de la Cercavila pels carrers de la ciutat: Plaça del Mercat -> Carrer Joan Goula -> Carrer Hospital -> Rambla Vidal -> Passeig dels Guíxols -> Jardins Juli Garreta.
A les 21.00h – Sopar popular (càtering) als Jardins Juli Garreta.
A les 23.00h – Fi de festa amb Disco mòbil.
Els preu per al sopar popular serà de 11 €. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme.
Menú: Amanida completa, fideuà de lluç i gambes amb all i oli, gelat, pa, vi aigua i cafè.

Timbalada Garrotxina

El més llegit

I després