Aquest dissabte 22 de juny, l’Escola de Futbol Sant Feliu celebra la Festa de Cloenda de la temporada que es durà a terme al Camp de Vilartagues i als seus voltants.
A les 16.00 h. Inflables i Torneig 3×3, a les 18:00 h. Festa de l’Escuma, A les 19:00 Partit del Juvenil-A, a les 21:30 h sopar i a les 22:30 h. Actes i fi de festa amb disco-mòbil.
L’Escola fa balanç d’aquesta temporada i destaca que ha estat formada per 17 equips amb un total de 220 jugadors. En el futbol federat –d’alevins fins a juvenils— hi han participat 8 equips, amb 125 jugadors. Al Consell Esportiu del Baix Empordà, hi ha hagut 9 equips inscrits, des d’Escoleta fins a Benjamins, i els jugadors han estat 95. Aquesta temporada, s’han inscrit a l’Escola uns 60 nous jugadors.
El balanç esportiu dels equips federats de l’Escola ha estat satisfactori, mantenint les categories en tots els equips i alguns lluitant per les posicions capdavanteres. Cap equip ha baixat de categoria.
A Preferent Catalana, el Juvenil A ha estat tot l’any entre els cinc primers llocs del seu grup i en molts moments de la temporada amb possibilitats reals d’ascens. La seva posició final com a 4t classificat és el fruit del treball d’una generació de nois que molts d’ells acaben la seva etapa a l’Escola. El Juvenil B ha jugat a la 2a Divisió amb un equip molt jove i formatiu, incloent dos jugadors cadets, tenint una temporada molt tranquil·la i figurant entre els cinc primers tot l’any. La relaxació final els ha conduit a un 7è lloc, la posició més baixa de la temporada.
En categoria Cadet, el curt nombre de jugadors a l’inici de temporada va fer prendre la decisió de comptar amb un únic equip i amb molts jugadors de primer any i, per tant, jugar a 2a Divisió. L’equip ha respost correctament, amb una segona volta molt bona, quedant classificat en 2on lloc darrere d’un líder que ho ha guanyat tot.
En categoria Infantil, el nombre de jugadors va obligar a configurar dos equips molt justos d’efectius. Tot i així les dues plantilles han respost força bé. El moviment de jugadors entre els dos equips ha millorat el rendiment de tots els components.
L’Infantil A ha completat una molt bona segona volta on els jugadors, alguns de primer any,  ja han adquirit la força i l’experiència necessària a la categoria. L’equip ha quedat en una còmoda 6a posició de 1a Divisió. L’Infantil B de 2a, amb una composició mixta de jugadors de primer i segon any, sempre s’ha mogut per al mig de la taula amb un excel·lent procés formatiu dels jugadors, molts d’ells nous en el futbol 11. Han acabat en una meritòria 7a posició final.
Els Alevins, que juguen a futbol 7, han estat tres equips i cadascun d’ells a categories diferents: primera, segona i tercera divisió. El bon nombre de nois ha permès mobilitzar els jugadors entre els diferents equips per afrontar els partits. Els jugadors de primer any han complert un bon primer any d’aprenentatge en el futbol federat, més competitiu que el del Consell Comarcal.
L’Aleví A de 1a Divisió va tenir un excel·lent inici de campionat, obtenint un bon nombre de punts, que li va permetre estar còmode i tranquil. Les baixes de dos jugadors per lesió i motius personals li van restar confiança i poder, i va patir una pèssima segona volta arribant molt justet al final de temporada. Tot i així, el fort nivell d’aquest grup els ha obligat a donar el màxim d’ells mateixos i han guanyat físic per poder passar al futbol 11. La posició final a la classificació ha estat la 14a.
Els jugadors de l’Aleví B de 2a Divisió han completat un molt bon any de formació, acabant la temporada amb un gran nivell competitiu i demostrant clarament l’evolució dels nois. En un grup amb molts equips formats per jugadors d’un any més, l’Aleví B, amb un joc molt tècnic i de bon tracte amb la pilota, ha experimentat una notable millora acabant la temporada en un respectable 6è lloc.
L’Aleví C de 3a Divisió és l’equip que més ha prosperat en tots els sentits des de l’inici de la temporada. Amb alguns jugadors que s’iniciaven al futbol, sense un porter fix, amb algunes baixes sobtades a mitja temporada i amb golejades en contra a l’inici del campionat, l’equip ha sabut sobreposar-se i fer un final de temporada amb resultats sorprenents i amb felicitacions dels rivals per la seva evolució. L’equip ha quedat en 12a posició.
Els equips no federats participen a les lligues organitzades pel Consell Esportiu del Baix Empordà de futbol 7, englobades dintre els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Són competicions sense classificació oficial i que en alguns casos queden inacabades a causa de l’ajornament de partits per mal temps o per manca de caps de setmana lliures. En aquestes edats, del que es tracta és que els nens es diverteixin en l’inici de l’esport i des de l’Escola de Futbol Sant Feliu es pretén que aquest cicle sigui formatiu de cares al pas al futbol federat, que ja comença a ser competitiu amb diferents categories i amb equips de tota la demarcació.
Aquesta temporada que s’acaba, hi han participat tres equips benjamins, dos de jugadors nascuts el 2003 i un del 2004. Tots tres han fet uns campionats molt bons essent dels equips punters de la comarca. Quatre han estat els equips prebenjamins, de 2005 i 2006. Els equips A i C, formats per jugadors que ja portaven un o dos anys a l’Escola, han confirmat la seva bona evolució. Els jugadors del B i D, nens que majoritàriament han començat enguany en el futbol, han millorat molt des de l’inici de la temporada fins arribar a un bon nivell per afrontar la temporada vinent. Les dues plantilles d’Escoleta, de futbol 5 i que han jugat en pavellons, han rebut el bateig de l’esport aquest any i els familiars i afeccionats han gaudit veient les seves actuacions.