I després

Nous contes dels Guíxols a la Biblioteca

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, 19 de juny a les 19 h., la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit acollirà la presentació del llibre “Nous contes dels Guíxols… no aptes pels menors de 17 anys”, de Mark Russell, escriptor amb un peu a Anglaterra i l’altre a Sant Feliu de Guíxols. Russell (Londres, 1954) va ser professor d’anglès a Sabadell durant els primers anys de la transició. Després de tornar a Anglaterra i enyorar Catalunya, el 2004 va retornar i va triar la nostra ciutat, establint-se finalment com a resident. L’estimació cap a la ciutat l’han portat a documentar-se i escriure aquests contes, de clar component literari i amb un bon domini del llenguatge, inspirats en la història de Sant Feliu. A banda de comptar amb l’assessorament de l’Arxiu Municipal per aspectes històrics, el llibre està il·lustrat amb dibuixos d’en Narcís Masferrer (Narmas), que acaba de confegir el to irònic i divertit dels contes.
Editat per CCG Edicions (Curbet Edicions), la presentació anirà a càrrec d’Agustí Roldós (llibreter i prologuista del llibre) i la lectura dels contes a càrrec de Jordi Moltó. Es comptarà també amb la presència de l’autor, Mark Russell, i l’editor, Quim Curbet.
Una mirada des d’una perspectiva més externa cap a la nostra ciutat i, parafrasejant Gaziel, cap a la mena de gent que hem sigut, som i tal volta serem.

El més llegit

I després