I després

Nau per ADF Gavarres Marítima

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha cedit a l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) Gavarres Marítima (Calonge, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro) una nau industrial com a nova seu. Apart de l’ADF la utilitzarà la futura Associació de Voluntaris de Protecció Civil del poble. També serà el centre de coordinació de tots els efectius de les ADF que formen part de la Federació ADF “Les Gavarres – Baix Empordà i Gironès”.
La nova seu disposarà d’un espai d’administració, una sala de reunions, un centre de control i coordinació; així com d’un ampli magatzem i garatge.
En el centre de control disposa de sistemes de radiocomunicacions, coordinació i videovigilància d’incendis forestals per coordinar tots els efectius ADF de les comarques del Baix Empordà i Gironès.
Campanya ADF de vigilància i suport a l’extinció d’incendis forestals
Formada per 300 voluntaris, 9 vehicles 4×4, cubes, tractors, i altre maquinària forestal, començarà el 17 de juny fin el 14 de setembre i cobrirà tot el territori de la Federació ADF “Les Gavarres, Baix Empordà – Gironès”.
Dispositiu de vigilància i conscienciació dels massissos d’Ardenya-Cadiretes, Gavarres i Montgrí
Gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona, s’ha contractat 9 vigilants i 3 coordinadors, que recorreran aquests massissos informant sobre el rics d’incendi i en cas de detectar indicis de foc formaran el dispositiu de vigilància i conscienciació dels massissos d’Ardenya-Cadiretes, Gavarres i Montgrí, a la vegada que gestionaran la resposta del efectius voluntaris de les ADF en cas de dies d’alt risc o incendi forestal.
Agraïments
La nova seu ha estat possible gràcies als ajuntaments que formen part de l’ADF, Gavarres Marítima , als voluntaris de les ADF i les empreses i particulars que hi han donat suport.
La campanya és possible gràcies als ajuts de la Generalitat i la Diputació de Girona.

El més llegit

I després