I després

JA PODEU ADQUIRIR ENTRADES PEL TEATRE PROFESSIONAL “GUÍXOLS ESCENA” DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Arriba a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del teatre professional Guíxols Escena, l’ocasió per veure bon teatre sense sortir de la ciutat.
Ja es poden adquirir les entrades per a les següents obres:

Només una vegada el 8 de març 2019
Dramatúrgia i direcció a càrrec de Marta Buchaca.

Un espectacle que reflexiona sobre els nostres límits, les relacions de poder que regeixen els nostres afectes i la normalització de la violència en la nostra vida quotidiana. Perquè… Segur que a tu no et passarà mai… No?
L’obra neix quan, un dia, algú es planteja “què passaria si, després d’anys d’estabilitat i seguretat, el meu company m’aixequés la mà?…”.
Està interpretada per Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana.
Podeu adquirir les entrades clicant aquí.


El Llibertí (d’Eric-Emmanuel Schmitt) el 31 de març 2019
Sota la direcció de Joan Lluís Bozzo

Un dels grans èxits de la cartellera d’enguany. Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l’ètica, un concepte intemporal.
Sense massa temps per acabar d’escriure un text per l’Enciclopèdia, Diderot es troba amb constants interrupcions en un dia boig en el qual es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de “Moral”.
Interpretada per Abel Folk i Àngels Gonyalons.
Podeu adquirir les entrades aquí.


El preu el 20 d’abril de 2019
Dirigida per Sílvia Munt

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familar després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i, en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el tassador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.
Està interpretada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.
Podeu adquirir les entrades aquí.


Escape Room el 18 de maig de 2019
Dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt.

Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat. Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.
Sortir d’aquell “escape room” no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia… una comèdia de por!
Interpretada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives amb la col·laboració especial de Ferran Carvajal.
Podeu adquirir les entrades aquí.

 

 

El més llegit

I després