I després

28 DE DESEMBRE: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

EN PLE FUNCIONAMENT EL PARC INFANTIL DE NADAL “GANXÓ PARC”

El parc infantil de Nadal “Ganxó Parc” que se celebra al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera, destinat a nens i nenes d’1 a 14 anys, obre portes els dies 28, 29, 30, 31 de desembre i 2 i 3 de gener de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20 hores.
Ofereix una àmplia i variada programació amb ludoteca, babyteca, inflables, tallers de manualitats i maquillatge, zona d’esports i videojocs, circuit d’escalèxtric i moltes més activitats. Podeu consultar tota la programació aquí.


MÉS DE 350 DONACIONS A LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Més d’una quarantena d’entitats de Sant Feliu de Guíxols van participar en la Marató de Donació de Sang el passat 22 de desembre.
Va tenir lloc a l’envelat del Guíxols Arena entre les deu del matí i les nou del vespre. L’espai va acollir diferents activitats d’animació mentre la gent donava sang.
S’estima que es van fer 360 donacions —a l’espera de les xifres definitives—, una dada que l’Ajuntament considera molt positiva ja que molts donants ho tenen més complicat el 22 de desembre atesa la proximitat de la Nit de Nadal. L’any passat la Marató ganxona va ser el 10 de desembre.
L’activitat comptava amb la implicació de l’Associació de Donants de Sang de Girona, Creu Roja, el Banc de Sang i de Teixits i el Departament de Salut, així com l’Ajuntament.


L’1 DE GENER, NOVA EDICIÓ DE LA GRAN QUINA DEL FUTBOL GANXÓ

Serà el proper 1 de gener entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre al Guíxols Arena.
En aquesta edició es dobla la capacitat de vora 1.200 persones, fent-se servir tot l’envelat sencer.
Es podran adquirir els abonaments especials que permeten jugar tota la tarda a un preu més baix.
S’incrementarà el valor dels premis respecte a les passades edicions, augmentant fins als 3.000 euros per dia.


PRIMER BANY DE L’ANY

El dia 1 de gener de 2019, a les 13.00 hores, té lloc el primer bany de l’any de Sant Feliu de Guíxols a la platja de la ciutat.
Les inscripcions es faran el mateix dia a les 12.30 hores.
Hi haurà brou i xocolata desfeta per a tots els nedadors.
Activitat organizada pel Club Aquàtic Xaloc amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Centre Excursionista Montclar i Protecció Civil.
Més informació aquí.

 

 

 

El més llegit

I després