I després

Pedro Burruezo i Nur Camerata presenten nou disc aquest dimarts als Jardins del Museu d’Història

La formació s'incorpora a la programació del Festival de la Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Burruezo & Nur Camerata ens presenten el seu darrer espectacle: “al-Àndalus.cat”. I també el seu darrer disc: “La reina de Siurana”.

Música i poesia, comentaris, hikams (aforismes)… Pedro Burruezo i els seus d’excel·lents músics ens transporten amb la seva música i amb la poesia d’Abu Baker de Tortosa, Ibn Sahl de Menorca, Ibn Khafaja d’Alzira, la història de la reina Abdelàzia de Siurana, l’homenatge a Rabbi’a al-Addawiyya, els versos de la Zaynab Bint Ishaq de València… a un món imaginal entre Orient i Occident, entre el passat i el futur, entre la tradició i la transgressió.

L’espectacle és un compendi de peces musicals i poètiques inspirades en el món d’al-Andalus i/o també algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes, amb un fort accent espiritual, íntim i molt apassionat.

Ens ho explica l’artista i activista.

Un espectacle gegant en emocions, però molt intimista que comptarà amb Virgínia Joëlle, danses neoandalusines i giratòries, Jordi Ortega, violoncel i cors, Robindro Nikolic, clarinet, duduc, Berna Jones, violí, Robert Santamaría, qanun iPedro Burruezo, veu, mondol, percussions.

Per descomptat Burruezo i els seus no deixaran de tocar algunes d’aquelles peces de Cd’s anteriors i que ja són clàssics del seu repertori. L’artista i el seu grup han recorregut tot Catalunya, tot l’estat espanyol i han fet concerts a països com Alemanya, Sudan, Turquia, Polònia, Itàlia, França, Marroc, Algèria, Egipte, etc.

Burruezo, a més de director de la Nur Camerata, també és cofundador i coordinador de The Ecologist, una publicació que defensa l’ecologia profunda i espiritual.

Les entrades es poden adquirir al preu de 10 euros, al mateix lloc del concert, des de les 19h. Amb un dels discs de la Nur Camerata, 15 euros.

El més llegit

I després