I després

Nova edició de les Fires de Sant Feliu de Guíxols

Comencen el proper 26 d’agost amb la Fira del Patchwork i li seguiran la XL Fira del Dibuix, la 4a Fira del rellotge i la 24a Fira Mercadisc

Compartiu aquesta història

Aquest any, les tradicionals fires de Sant Feliu de Guíxols s’avancen a l’últim cap de setmana d’aquest mes d’agost. Tindran lloc al Passeig del Mar i a La Rambla.
Les activitats estan organitzades per diverses entitats del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La 12a Fira Mediterrània de Patchwork serà l’encarregada d’inaugurar la temporada el proper dissabte 26 d’agost de 10 a 20h al Passeig del Mar.

Enric Pla, president de l’Associació Turística Guixolenca ens parla sobre el que es podrà trobar i ens recorda que van ser els impulsors de la primera fira de Sant Feliu de Guíxols als anys 80.

Podrem contemplar, remenar i comprar en 40 expositors d’aquest art tèxtil que consisteix a cosir entre si trossos de teles de patchwork per crear dissenys i confeccionar, des de mantes per a casa, tapissos o complements per a la llar, fins a vestits i complements de vestir com a bosses, carteres o penjolls.

A més de la del Patchwork, tres fires més, portaran a Sant Feliu de Guíxols als col•leccionistes i visitants curiosos que vulguin venir per trobar-hi, segurament, algun tresor que no s’esperaven.

• Dissabte 2 de setembre
XL Fira del Dibuix. De 10 a 21h al Passeig del Mar.
Organitza: Casino Guixolenc.

• Dissabte 9 de setembre
4a Fira del rellotge. De 10 a 20h al Passeig del Mar.
Organitza: Cambra Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

• Diumenge 10 de setembre
24a Fira Mercadisc. De 10 a 20h a la Rambla.
Organitza: Associació dels Amics de la Música dels anys 60 (AAMA).

El més llegit

I després