I després

PART DEL CARRER CANIGÓ TORNA A DUES DIRECCIONS

Compartiu aquesta història

Un tram del carrer Canigó ha recuperat les dues direccions després que fa unes setmanes, tot ell, passés a ser d’un sol sentit de circulació en direcció Poble Nou. S’ha tornat a la situació anterior en el tram que va des de l’Avinguda de Saragossa fins l’Avinguda de Catalunya.
En el darrer Ple ho va anunciar l’alcalde després d’una pregunta adreçada per un grup de l’oposició i ho va constatar el regidor de vialitat, Joaquim Clarà, que va dir que les peticions dels conductors varen fer replantejar la decisió presa setmanes abans.
Els usuaris de l’Avinguda de Saragossa es veien obligats a girar a la dreta i anar a buscar la Ronda Nord que voreja el Poble Nou, la qual cosa suposava fer un llarg trajecte per anar a buscar l’Avinguda de Catalunya o bé la carretera de Girona.
La decisió anterior ja fou força criticada a les xarxes socials on, fins i tot, es comentava que semblava que es feia una concessió exagerada per l’aparcament dels vehicles particulars dels Mossos d’Esquadra amb l’augment d’aparcament per a aquest col·lectiu. Més tard es va aclarir que responia al perímetre de seguretat de la pròpia comissaria.
També es va escampar el rumor que la decisió de transformar-lo en un sol sentit de circulació estava consensuada amb l’Associació de Veïns de Vilartagues, terme que també fou desmentit per una representant de l’associació que declarava que no hi tenien res a veure i que, quan se’n varen adonar, ja s’estava procedint a pintar els senyals horitzontals, per la qual cosa negava cap mena d’acord amb el consistori.
Des de principis d’aquesta setmana, doncs, s’han recuperat les dues direccions en aquest tram de carrer i s’han hagut d’eliminar els aparcaments en espiga que ocupaven un dels carrils. Ara, es continuarà valorant la incidència dels canvis i l’alcalde, Joan Alfons Albó, va declarar a la nostra emissora que un cop es consolidin els canvis es procedirà a fer una rotonda de millors condicions a la cruïlla de l’Avinguda d’Europa amb la carretera dels “Butanos” en direcció a la Ronda Nord.

El més llegit

I després