I després

PARES I MARES BRICOLARAN A L’IES SANT ELM

Compartiu aquesta història

El mes d’octubre de 2015 es va celebrar el cinquantenari de la inauguració de l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols que va comptar amb la implicació de tots els sectors de la ciutat i el lideratge de Margarita Wirsing.
En el transcurs d’aquest mig segle el centre ha quedat totalment obsolet i el director, Francesc Sánchez Tejero, lamentava en els nostres micròfons que ,sense excepció, “cap dels equips de govern dels darrers nou anys, que varen comptar amb quatre alcaldes diferents, no haguessin estat capaços de cedir uns terrenys”, per bé que a tocar de les eleccions sempre és notícia “passant de la carretera de Tossa al costat del Gaziel, més tard cap a la Ronda, tornada cap al Gaziel, etc..”
Mentre s’aclareix la qüestió, en les darreres hores ha transcendit, a través de l’AMPA del centre, una iniciativa positiva, original i necessària com és “El dia del Bricolatge”.
Segons comuniquen a les famílies dels alumnes, “es fa amb el doble objectiu de millorar les instal·lacions del centre, ja cinquantenari, i de celebrar una jornada festiva”.
S’ha decidit convocar a tots els pares i mares el proper diumenge 15 de maig, durant el matí, a participar en les tasques de repintar les parets de les escales, l’entrada de l’edifici nou i llimar i pintar algunes portes.
Destaquen que la col·laboració ha de ser totalment desinteressada i de caràcter voluntari. Aquest acte compta amb el suport de la Direcció del Centre (que es farà càrrec del material) i del Consell Escolar.
També l’AMPA es farà càrrec del dinar dels participants, i si hi assisteix un número suficient de pares i mares voluntaris, es proposarà fer una arrossada.
Per disposar del llistat de col·laboradors i conèixer més detalls com ara horaris, tasques a realitzar, etc., es demana enviar un correu electrònic a: ampa@ins-santelm.com Finalment fan una crida a la participació “per tal que aquesta iniciativa sigui un èxit i tingui continuïtat fins que el nou Institut sigui una realitat”.

El més llegit

I després