I després

Paquirrín debutarà com a discjòquei a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, Kiko Rivera, Paquirrín, està preparant el seu debut com a discjòquei el proper 19 d’agost a Platja d’Aro. O almenys, això és el que estan anunciant des de fa dies els reponsables de la discoteca Yamora, impulsada per Rafa Mora, exconcursant de Mujeres y hombres y viceversa, i Yago Hermida, exconcursant també de Gran Hermano 12, ambdós a Tele 5.
La nova discoteca, oberta aquest estiu gràcies al fet que Mora i Hermida passen aquests mesos de calor a la Costa Brava, es troba a l’avinguda de s’Agaró, obre a partir de la una de la matinada i moltes nits compta amb la presència d’algun dels seus famosos propietaris, acompanyat en alguns casos d’altres membres de la faràndula televisiva.
Per al dia 19, però, han anunciat que a més hi haurà de Kiko Rivera, fill d’Isabel Pantoja, que, segons assenyalen, s’estrenarà per primera vegada en el món de la música fent de discjòquei en el local gironí. Aquest anunci ha generat un fil de debat a Facebook, on Mora i Hermida han publicat la notícia: els seguidors es debaten entre els que desitgen veure Paquirrín com a discjòquei i entre els que critiquen la decisió i consideren que no té el nivell suficient.
Sigui com sigui, després d’haver debutat com a actor amb Santiago Segura i d’haver passat per l’illa de Supervivientes, tot apunta que Kiko Rivera podria debutar com a discjòquei a la Costa Brava. Mentrestant, Rafa Mora i Yago Hermida treballen per obrir un nou Yamora a Madrid.

El més llegit

I després