I després

Palamós tira endavant el nou ajuntament

Compartiu aquesta història

Segons informa El Punt, la junta de govern de l’Ajuntament de Palamós tira endavant la construcció de l’edifici de la Ciutadania a l’actual finca de l’aparcament del Cervantes, on aniran els serveis municipals, inclosos els que hi ha a l’ajuntament. Però, arran del seu cost, el govern palamosí ha decidit executar l’edifici en dues fases, la primera de les quals, que ja ha aprovat inicialment, serà l’edifici on hi haurà el casal de la gent gran, l’atenció social, aularis i tallers.
En la segona fase, es farà l’edifici dels serveis municipals, que ara estan repartits en edificis propis o de lloguer.
L’edifici, de planta baixa i dos pisos, globalment, farà 5.600 metres quadrats, i ocuparà els laterals de la finca, que fa 10.080 metres quadrats.
L’equip de govern vol que l’empresa que executi el nou edifici sigui la mateixa que faci l’aparcament subterrani i l’adequació de la plaça de l’Arbreda, que ara s’està tramitant, amb l’aprovació de l’avantprojecte de construcció i explotació.
L’aparcament, que inicialment havia de ser de 500 places a un nivell, finalment s’ha reduït, segons el nou estudi tècnic, a 343 places. Les entrades seran pels carrers del col·legi La Salle i de l’antiga biblioteca. El cost de l’aparcament i la reforma de la plaça s’acosta als 5,3 milions d’euros. El preu per aparcar en el futur equipament serà de dos euros per hora.

El més llegit

I després