I després

Es presenta el VII Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres al matí s’ha presentat en roda de premsa el VII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba. Aquest concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Al concurs s’hi han presentat un total de 44 obres, algunes d’elles repeticions d’altres convocatòries, com La casa de Bernarda Alba o bé Ay Carmela D’aquestes se n’han seleccionat deu, que seran les que es podran veure al Teatre Auditori Narcís Masferrer del 6 de novembre a l’1 d’abril de 2012, sempre a les 6 de la tarda.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu (Passeig del Mar, 8-12) de dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h i els diumenges i festius de 10h a 14h. També es podran adquirir una hora abans de cada funció a la taquilla del Teatre Auditori Municipal (c/Callao, s/n).

La programació completa és la següent:

EL MIKADO

Diumenge 6 de novembre de 2011

Grup de Teatre Sala Cabanyes de Mataró

Excepcional treball d’un jove director, Marc Molina. La rocambolesca trama d’aquesta obra se situa al Japó, en un temps llunyà.

 

OTHEL.LO
Diumenge 27 de novembre de 2011

Grup Kòmix de La Garriga

Obra de Shakespeare, tothom coneix la història, tot i que aquesta posada en escena sorprendrà al públic.
LA MEVA ISMÈNIA

Diumenge 4 de desembre de 2011

Blaugrana Escena de Sant Feliu de Codines

Aquesta obra ha estat guardonada, llargament, en tots els concursos en què s’ha presentat. Tracta d’Ismènia, una bonica noia de vint-i.molts anys que desitja casar-se.

 

EL SUÏCIDA

Diumenge 8 de gener de 2012

Passarells Teatre Estudi de Alforja

Tot i que el seu títol convida a la depressió aquesta no és la idea. El seu autor va escriure dues obres a la seva vida, la primera li va donar la fama, la segona el va portar a Sibèria. No va ser fins l’any 1970 que es va poder estrenar, amb èxit a Paris. La història es mou entre l’època dels Tsars i Stalin i podríem extrapolar-la als temps moderns.
BYE, BYE, CUGUI

Diumenge 22 de gener de 2012

Infinit Teatre de Sant Esteve de Guialbes

Obra que s’endinsa en la vida de Francesc d’Assís Xavier Cugat Mingall de Bru i Deulofeu, músic, dibuixant català, artista polifacètic i principal difusor de la música llatina als Estats Units. No és un relat exhaustiu de la seva vida, però si que posen en escena alguns fets i dades que ens mostren alguna de les seves grans passions, la música i les dones.

NO ET VESTEIXIS PER SOPAR

Diumenge 5 de febrer de 2012

Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada

Vodevil dels més clàssics. Aquest any s’hi ha presentat dues versions i hem seleccionat la que ens ha semblat més adient. Obra d’embolics sentimentals entre en Bernat, la seva dona, els seus respectius amants i algun altre convidat.

 

EL CAP I LA FI o EL CAP DE L’ALCALDE

Diumenge 19 de febrer de 2012

Grup Teatral de Capellades de Capellades

Aquí no es demana cap dimissió dels poders polítics. És una obra que, a banda de què el grup de Capellades sap fer teatre, l’hem volgut portar per diverses raons. Carles Valls, que és el pseudònim del pintor Vilà Casas, va escriure diverses obres per la Mercè Bruquetes, l’Angelats i una molt jove actriu de l’època que es diu Ariadna Gil, filla d’actors.

 

EL REGNE DE LAILÒNIA

Diumenge 4 de març de 2012

Grup de Teatre Farga’m de Terrassa

Aquesta vetllada l’hem programada per donar satisfacció a tota la família. Cada any hem procurat fer una vetllada familiar, encara que no sempre hem pogut programar-la per no trobar l’obra adequada.

 

MENTIDERS
Diumenge 18 de març de 2012

Grup de Teatre Attrezzo de Vilafranca del Penedès

Comèdia divertida, clàssica, d’humor anglès, que hem cregut imprescindible en una selecció tan variada com hem fet aquest any.

 

ADREÇA DESCONEGUDA

Diumenge 1 d’abril de 2012

Companyia 8uit de teatre de Sant Cugat del Vallès

Aquest és el grup més jove dels seleccionats, doncs va néixer l’any 2004. Han fet obres de gran text i han tingut molt èxit. L’historia ens parla de dos amics i socis, un jueu americà i el seu amic alemany, que viuen, a través de cartes, el naixement del nazisme i els canvis en la política que mica en mica canviarà la seva relació.

 

 

El més llegit

I després