I després

Un conductor s’estampa amb la barana de la placeta de l’ermita de Sant Elm

Compartiu aquesta història

Una maniobra rocambolesca va acabar amb un cotxe enfilat entre els pilars de totxos de la barana de la placeta, al peu de l’ermita de Sant Elm, de Sant Feliu de Guíxols.

El vehicle va passar per ull després d’arrabassar mitja dotzena de pilars que, en ser de totxos massissos varen evitar que el cotxe caigués muntanya avall ja que la part superior de la barana va aguantar la topada.

Tot i que no és l’única versió que corria, finalment hem optat per contactar amb la policia local i a través del seu regidor, Francisco Cárdenas, hem pogut comprovar quin és el croquis realitzat in situ per la Policia Local en el qual s’hi esbossa que el vehicle estava efectuant una maniobra circular i, segons el conductor, mentre mirava el paisatge, la falta d’il·luminació el va desubicar.

L’accident es va produir el dissabte passat al voltant de les 10 de la nit i, finalment, el conductor només va patir contusions al temps que la barana va quedar malmesa però, efectius de la Brigada Municipal d’Obres, estan procedint a la seva reparació al temps que, momentàniament, també s’ha tallat el tram del camí de ronda annex a la zona de les obres.

El més llegit

I després