I després

Oriol Marfà presenta el seu llibre a la Casa Irla el 14 de setembre

El proper dissabte 14 de setembre, a les 7 de la tarda, Oriol Marfà presentarà el seu llibre Sol... i en companyia a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. L’acte estarà conduït per Albert Polo.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 14 de setembre, a les 7 de la tarda, Oriol Marfà presentarà el seu llibre Sol… i en companyia a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. L’acte estarà conduït per Albert Polo.
L’autor és doctor enginyer agrònom i ha treballat com a científic en un institut de recerca català. Se sent molt vinculat a Sant Feliu de Guíxols, ja que els seus avis materns eren ganxons.

Les seves primeres passes com a escriptor de poesia les va dur a terme en un laboratori tancat al públic. Posteriorment va publicar el seu primer poemari El mòbil del poema, de tema amorós, emprant el mòbil com a instrument de la seva creació poètica.

Amb aquest nou llibre, transita Sol… i en companyia dels seus autors preferits i hi presenta poemes amb una gran variació d’opcions formals i amb una riquesa de referents i lectures que s’expliciten a la segona part i que donen una gran consistència al seu plantejament literari.

El més llegit

I després