I després

Avís de risc moderat de pluges per aquest dimarts a Sant Feliu de Guíxols

Des del Meteocat s’informa de la previsió de pluges i vent, de caràcter moderat a la nostra zona, de cara a demà dimarts 10 de setembre. A continuació podeu veure algus dels gràfics que facilita l'organisme de la Generalitat.

Compartiu aquesta història

Des del Meteocat s’informa de la previsió de vent i pluja a tot Catalunya per demà dimarts 10 de setembre. Segons les seves informacions, les afectacions a la nostra zona només serien de caràcter moderat i pel que fa a la intensitat de pluja i en l’estat de la mar. No hi hauria avís de perill ni per acumulació de pluja ni per vent. A continuació podeu veure alguns dels gràfics que facilita l’organisme de la Generalitat.

Gràfic amb la informació de la predicció meteorològica a Sant Feliu de Guíxols del Meteocat.

 

Segons els gràfic, no hi ha perill per vent a la nostra zona.

 

Segons informa el Meteocat, tampoc hi hauria perill per acumulació de pluja al nostre sector.

 

Pel que fa a la intensitat de pluja, aquesta seria de nivell moderat a la zona.

 

Com es pot veure a la gràfica, l’estat de la mar serà de perill moderat a Sant Feliu.

 

Des de Protecció Civil han publicat un escrit on valoren la situació i on també donen recomanacions sobre com afrontar una situació meteorològica adversa. Podeu accedir a la informació clicant aquí. També es recomana netejar embornals i desguassos de fulles seques i brutícia abans que plogui, per evitar que s’inundi un soterrani o terrat.

Des de l’Ajuntament es recorda que en episodis de vent es recomanable que es retirin de les finestres i balcons els testos i altres objectes que puguin caure a terra empesos per les ventades. També es recomana recollir els tendals, para-sols i altres estris que es puguin veure afectats pel vent. En el cas dels vehicles, cal tenir en estat òptim els renta-parabrises en cas d’haver de conduir amb forta pluja.

Trobareu qualsevol actualització sobre la situació al web del Meteocat de la Generalitat, clicant aquí. Simplement heu d’introduir, a l’apartat “municipi”, el nom de la població i se us facilitarà la informació específica. També trobareu més actualitzacions a través del seu compte de Twitter clicant aquí o al seu Facebook, aquí.
Podeu accedir a les actualitzacions de Protecció Civil al seu Facebook clicant aquí, i al seu Twitter, aquí.

El més llegit

I després