I després

Ingressa a presó un home per haver robat en dues fleques de Sant Feliu de Guíxols i en d’altres establiments de la zona

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home de 52 anys i nacionalitat espanyola com presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació en fleques del Baix Empordà, entre elles dos establiments de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat un home de 52 anys i nacionalitat espanyola com presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació en fleques del Baix Empordà, entre elles dos establiments de Sant Feliu de Guíxols, segons informa el Punt Avui.

El jutge va enviar l’home -que té antecedents- a presó després de ser detingut a Sant Feliu de Guíxols i passar a disposició judicial.

El 4 d’agost, el cos dels Mossos d’Esquadra va tenir coneixement d’un robartori en una fleca de Sant Feliu després que un home amenacés la dependenta i s’emportés la caixa registradora. El 18 del mateix mes, amb el mateix modus operandi, es va produir el tercer robatori a la Ciutat. El detingut havia actuat al juliol a Palamós i també, posteriorment, a Calonge.

 

 

El més llegit

I després