I després

Aquest cap de setmana tornen el Firamotor i la Fira Mediterrània de Patxwork a Sant Feliu de Guíxols

Arriba un nou cap de setmana de fires a Sant Feliu dins el Guíxols s'Enfira 2019. Aquest dissabte 14 i diumenge 15 de setembnre, per una banda, tindrà lloc el XXI Firamotor. Amb aquesta proposta, Sant Feliu es converteix en la capital del motor, amb cotxes nous i d’ocasió, motos i vehicles elèctrics per a totes les butxaques i oferint totes les garanties.

Compartiu aquesta història

Arriba un nou cap de setmana de fires a Sant Feliu dins el Guíxols s’Enfira 2019. Aquest dissabte 14 i diumenge 15 de setembnre, per una banda, tindrà lloc el XXI Firamotor. Amb aquesta proposta, Sant Feliu es converteix en la capital del motor, amb cotxes nous i d’ocasió, motos i vehicles elèctrics per a totes les butxaques i oferint totes les garanties.

També hi haurà parades de marxandatge i activitats com ara una exposició de cotxes clàssics i americans, exhibicions de motos de trial i speed car, entre altres. S’ubicarà al Guíxols Arena i l’horari de venda és: dissabte d’11 a 14h. i 17 a 20h. i diumenge d’11 a 14h. És una activitat amb accés lliure i està organitzada per l’Ajuntament de la Ciutat.

D’altra banda tindrà lloc la XI Fira Mediterrània de Patchwork el dissabte 14 de setembre. S’hi podran veure exposades peces originals, adquirir el kit necessari per realitzar treballs de patchwork, i conèixer les darreres novetats.

També es podrà participar en els tallers make & take i gaudir de les exposicions de treballs en diferents espais de la ciutat. Es situarà a La Rambla de 10 del matí a 8 del vespre. L’accés és lliure i és una proposta organitzada per l’Ajuntament.

El més llegit

I després