Aquest divendres, 23 de juny, és prevista la reobertura de la carretera de Girona, una de les artèries circulatòries més importants de Sant Feliu de Guíxols, tallada a la circulació per les obres del col.lector d’aigües plujanes.

Aquest dijous a la tarda s’estava acabant la tasca de consolidació de l’asfalt i pintura de la via pública, i per aquest divendres al matí s’ha previst fer la neteja final de l’obra i posterior reobertura.

Si bé les obres es van iniciar el 23 de gener, el gruix més important dels treballs van tenir lloc passat el Carnaval, quan es va traslladar la maquinària de grans dimensions que havia de fer la part més destacada de l’obra. Des de l’abril, de fet, només podien accedir a la carretera de Girona (des del tram de Joan Bordàs) els residents d’aquell tram.

L’actuació contemplava la construcció d’un nou col.lector de les aigües pluvials, des del carrer d’Antoni Ferrer fins a connectar amb el del carrer de Santa Magdalena (que també s’espera que acabin dins de la primera quinzena de juliol). Les obres van ser adjudicades a Massachs, per un import de 262,408 euros.

Una altra de les obres importants, a la vora, és el carrer de Santa Magdalena, on s’està realitzant l’encofrat del dipòsit de recol·lecció de sòlids que ha de connectar amb la riera de Sant Amanç, a més de la renovació dels serveis i la instal.lació del nou col.lector d’aigues pluvials,