I després

ADHESIÓ AL DIA MUNDIAL DELS REFUGIATS

Compartiu aquesta història

La ciutat de Sant Feliu de Guíxols es va adherir al Dia Mundial dels Refugiats. Una gran pancarta de més de quatre metres en dóna testimoni a l’entrada del municipi per la banda de la carretera de Girona, tot significant que Sant Feliu de Guíxols vol ser “ciutat d’acollida”.

Les Nacions Unides expressen que el sentit d’aquesta jornada és posar de relleu que, en un món on la violència obliga a milers de famílies a abandonar casa seva per salvar les seves vides, és el moment de demostrar que tots estem amb els refugiats.

Des del juny de 2016 l’ONU va demanar als governs que col·laboressin i complissin amb el seu deure en relació als 65,6 milions de persones que es troben en aquesta situació.

En el Dia Mundial del Refugiat, que es va celebrar el passat dimarts 20 de juny, es commemora la seva força, valor i perseverança. Aquesta celebració brinda l’oportunitat de mostrar el suport a les famílies que s’han vist obligades a fugir.

En una nota feta pública pel govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols se subscriuen les idees expressades per aquest organisme internacional, i s’expressa que es dóna suport a la iniciativa.

El més llegit

I després