I després

14 NOTÍCIES + 14 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CONTRACTACIÓ D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA
L’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que, des del 20 de juny i fins el dia 29 de juny (ambdós inclosos), resta obert el termini d’admissió d’instàncies per al procés de nomenament d’un/a auxiliar administratiu/va per l’àrea d’Activitat Econòmica.
Trobareu tota informació a través del següent enllaç: http://ciutada.guixols.cat/proces/Proc%C3%A9s-aux.admin-%C3%A0rea-Activ.Econ%C3%B2mica-i-Proj.Estrat%C3%A8gics_409

 

ENCESA DE VEUS EN RECORD DE CARLES HAC MOR
Promogut per la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i per l’Esther Xargay, aquest divendres, 23 de juny, a partir de les 18:30 h. se celebra als Jardins del Monestir, una “Encesa de veus en l’esperit alçurat de Carles Hac Mor. Antihomenatge parapamèric amb HACcions, poemes, reflexions, recitHACions, lectures, disertHACcions, proclames, contrHACdiccions, soliloquis, reHACcions, danses, evoHACions, silencies, etc”.
És un acte obert tant al pati de cadires com al damunt de l’escenari en record del poeta lleidatà que, de la mà d’Esther Xargay va recalar a Sant Feliu, on va morir el 27 de gener de 2016 a l’edat de 75 anys.

 

EL NOMAD, ARRENCA AMB BONES PERSPECTIVES
El Festival Nomad de Sant Feliu de Guíxols es va posar en marxa dijous i fins diumenge oferirà la seva variada oferta conformada per decoració, música, food trucks, i àrea infantil als Jardins de Juli Garreta.
El certamen Nomad es va estrenar a la ciutat l’estiu passat amb un èxit de públic notable, sobretot una franja jove que tenia necessitat d’activitats alternatives el cap de setmana de Sant Joan. Pretén donar a conèixer al públic diferents productes tant locals, com nacionals i internacionals. És molt més que una fira, és un festival cultural.
Amb espais de moda, disseny d’autor, hand-made, vintage i decoració, aplega fins a 25 vistosos estands en un espai completament mediterrani.
En el següent arxiu hi trobareu tota la PROGRAMACIÓ

 

ACTUACIÓ EN UN EDIFICI PER DESPRENIMENTS A LA FAÇANA
Dimecres al matí es es va crear una certa alarma quan es varen detectar uns despreniments a l’edifici situat a la cantonada del carrer Bourg de Peage amb el carrer Comerç, que es varen posar en coneixement dels Serveis d’Urbanisme de l’Ajuntament. L’arquitecte municipal fer tallar el carrer i va reclamar que els Bombers es personessin amb una escala per revisar l’escletxa i el perill que podia suposar pels habitants i vianants així com la repercussió en l’estructura de l’edifici.
Convocat l’administrador de la finca i el seu tècnic, i en comprovar que simplement es tractava d’una esquerda en un envà pluvial, es va avisar a l’empresa constructora per reparar-lo, sense destacar cap més incidència.

 

LA CONSELLERA MERITXELL BORRÀS VISITA SANT FELIU
El passat dijous, 22 de juny, va visitar Sant Feliu de Guíxols la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge Meritxell Borràs. La consellera i membres del seu departament varen visitar diversos ajuntaments del Baix Empordà.
A Sant Feliu de Guíxols fou rebuda a l’Ajuntament, on va signar el Llibre d’Honor, on es va reunir amb membres de l’equip de govern per tractar temes diversos depenents de la seva conselleria.
Tot seguit, acompanyada de l’alcalde, Carles Motas i d’alguns regidors, va visitar el Monestir benedictí i els seus Jardins, on la varem poder fotografiar al seu pas a l’alçada de la nostra emissora.

 

CIU DEMANA PELS CONCERTS DEL GUÍXOLS ARENA
El Punt Avui va informar que el grup municipal de CiU ha fet córrer per les xarxes socials crítiques pel fet que encara no s’hagi anunciat cap concert a l’espai del Guíxols Arena, l’esplanada d’aparcament amb graderies condicionada l’any passat per l’actual govern de TSF, ERC i el PSC. Lamenta que “després d’invertir-hi més de 740.000 euros, enguany, no hi tindrà lloc cap esdeveniment del festival” de la Porta Ferrada, i ho acompanyen amb imatges dels grafits i la brutícia que s’acumula en alguns racons de l’espai, obra d’incívics.
Des de l’executiu ganxó treuen importància a les crítiques, i expliquen que treballen per presentar-hi diverses activitats aquest mateix estiu.

 

FOTOS DE LA CELEBRACIÓ DE 25 ANYS DEL PEIX BLAU GANXÓ
Tal i com varem informar, el passat dimecres, 14 de juny es va celebrar l’acte de reconeixements i celebració dels 25 anys de la campanya del Peix Blau Ganxó a l’Hort del rector- Restaurant El Ginjoler, on es varen lliurar a bars i restaurants uns recordatoris sissenyats per l’escultor Manel Marzo-Mart i on es va fer esment de totes les empreses i particulars que al llarg d’aquests anys han participat a la campanya que es va tancar el passat diumenge 18 de juny. Tot seguit es va oferir un sopar.
Pere Carreras va realitzar un ampli reportatge fotogràfic que podeu consultar a través del següent enllaç:
https://www.facebook.com/pg/ajuntamentsantfeliudeguixols/photos/?tab=album&album_id=1279640815478850

 

FOTOS DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA DE L’ESPORT
El divendres 16 de juny l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va recuperar el Dia de l’Esport, del qual ja varem informar àmpliament dels reconeixements individuals i col.lectius dels esportistes ganxons, tant dels que han aconseguit èxits durant la temporada passada, com a aquells i aquelles que han dedicat la seva vida a l’esport i a la representació de la ciutat a través de la seva activitat.
Esther Llorca, de Foto Bergantí, va realitzar un reportatge fotogràfic que podeu consultar a través del següent enllaç en el Facebook de l’Ajuntament: https://www.facebook.com/pg/ajuntamentsantfeliudeguixols/photos

 

DISSABTE, 1 DE JULIOL, PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL D’ANNA VICENS
Com ja havíem avançat, el dissabte dia 1 de juliol a les 8 del vespre es presentarà el nou documental d’Anna Vicens “La segona rifa”, presentació que es va traslladar a aquesta data per tal de disposar d’un espai amb més capacitat i, finalment, es projectarà a la Sala Abat Panyellas, a la quarta Planta del Monestir de Sant Feliu on, a més de la projecció s’hi faran parlaments a càrrec d’Alfons Hereu, José Antonio Donaire, Carles Motas i la pròpia autora, que tracta en el seu desè documental de la incidència social i paisatgística que va suposar l’arribada del turisme a la ciutat.

 

SOPAR I CONCERT AL CLUB NÀUTIC A BENEFICI D’ONCOLLIGA
El proper 1 de juliol se celebrarà la festa anual Blanc i Negre del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, que te un caràcter solidari i que aquest any destinarà tots els beneficis a la delegació de la Fundació Oncolliga Girona a Sant Feliu de Guíxols, que treballa per oferir suport als malalts de càncer i als familiars.
La festa consistirà en un sopar a peu dret a l’esplanada del Tinglado del port i un concert del grup PorFinViernes format per una dotzena de musics amateurs que ofereixen concerts amb molta marxa.
El sopar i concert te un preu de 30€ i els tiquets es poden adquirir a les oficines del Club Nàutic tel. 972 32 17 00 – info@cnsfg.cat

 

PARADA INFORMATIVA DE GxI-ANC A SANT FELIU
Guíxols per la Independència ANC ha informat que aquest diumenge 25 de juny, al matí, tornarà a estar present a la Rambla Vidal amb la seva parada informativa “per seguir apropant als ciutadans els arguments per guanyar el SÍ que ens durà a un estat independent en forma de república.
És una nova oportunitat pels que encara no tenen el seu domàs del SÍ i volen seguir omplint de colors els balcons de la nostra vila”. guixols@assemblea.cat

 

NOTES I ACTIVITATS DE LA CUP GUÍXOLS
La CUP Guíxols ha difós una nota de premsa sobre la darrera activitat que es va portar a terme el 17 de juny a la plaça Salvador Espriu, centrada en u acte de suport als encausats de la MAT emmarcat en les lluites ecologistes de la formació.
També anuncien la propera, en el mateix espai, programada pel dia 1 de juliol a les 4 de la tarda sota l’enunciat “lluites solidàries, col.lectius internacionals, pobles en lluita…teixim llaços de suport”, dels quals hi trobareu el contingut a través del següent arxiu: NOTES

 

INCENDI SUFOCAT A LA ZONA DE VILARTAGUES
Els Bombers van haver d’intervenir el passat diumenge a Sant Feliu per sufocar un incendi de vegetació. S’hi van enviar cinc camions per fer front al foc que va cremar 240 metres quadrats de matolls als marges del carrer Sant Feliu. Una de les possibilitats és que el foc el causés un petard, ja que aquests dies, quan encara faltava una setmana per a la revetlla de Sant Joan, la gent ja havia començat a tirar-ne.
En referència als petards, l’organització del NOMAD que se celebra als Jardins Juli Garreta, ha demanat que no se’n llencin dins del recinte.

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres. 23, 22:30 h. : Revetlla amb dj Mary Wave
– Disssabte 24 juny : RECITAL DE POESIA & dj Brotx
– Dimecres 28 : Quiz freak
– Dijous 29 juny : The FANTASTIC IRLASTIC BAND (St Feliu, UK, skiffle)
– Divendres 30 juny : RAN RAN RAN (Bcn, indie pop) & FF and THE MACHINE (St. Feliu, terror post industrial)
– Disssabte 1 juliol : BLACK SOUL (Palamós, covers) & dj Sico
– Diumenge 2 juliol, 18:30 h. : La Música de Charles Mingus a Trio de piano, per tRAÇ (Jep Perxés: Pn, Oriol Casadevall: Cb, Marc Clos: Bt).

 

El més llegit

I després