I després

Obertes les preinscripcions al Carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2020

Compartiu aquesta història

Des de les 8h del matí d’avui dimarts, 28 de gener, totes les colles que ho desitgin ja poden preinscriure’s a les dues rues de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols per mitjà d’aquest formulari. L’una es farà la nit del divendres 21 de febrer i l’altra, el migdia del diumenge 23 de febrer. De fet, podeu consultar tota la programació de l’època més engrescadora de l’any a la web oficial de l’esdeveniment guixols.cat/carnaval, una informació que es va fer pública ahir en l’acte de presentació del cartell guanyador del concurs de cartells de Carnaval.

El termini de preinscripcions finalitza aquest mateix dijous, 30 de gener, a les 12h del migdia. Llegiu amb atenció tot el que hi posa a les bases; per exemple, la novetat principal d’aquest any és que estaran prohibits el consum i exhibició de begudes alcohòliques durant la rua. Serà aquest dijous, 31 de gener, quan es publicarà a les 12h del migdia la llista de colles admeses, que es podrà trobar tant a la web oficial del carnaval com a la pàgina de Facebook del Carnaval de Sant Feliu de Guíxols.

ATENCIÓ! Les colles membres de l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, de l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro i de la Federació de Colles de Carnaval de Castell – Platja d’Aro tenen garantida la plaça i, per tant, NO han d’omplir aquest formulari. Per a formalitzar la preinscripció, aquestes associacions de colles hauran de presentar un llistat amb les colles a algun dels mails activitats@guixols.cat o carnaval.sfg@gmail.com.

En cas que les preinscripcions rebudes superin el nombre màxim de participants es farà una selecció amb els criteris de projecte presentat (altament important) i antiguitat de les colles a la rua del divendres.

El més llegit

I després