I després

Presentat el cartell del Carnaval 2020 de Sant Feliu de Guíxols

Aquest migdia s’ha presentat al Saló de Sessions de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el cartell guanyador del concurs del cartell de Carnaval 2020 de la ciutat. Aquest acte, que dóna inici al Carnaval de Sant Feliu, ha comptat amb la presencia de la guanyadora, Ariadna Pedrosa, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i la regidra d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero.

Compartiu aquesta història

Aquest migdia s’ha presentat al Saló de Sessions de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el cartell guanyador del concurs del cartell de Carnaval 2020 de la ciutat. Aquest acte, que dóna inici al Carnaval de Sant Feliu, ha comptat amb la presencia de la guanyadora, Ariadna Pedrosa, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero.

L’artista ha presentat una obra amb tècnica digital “amb l’objectiu d’utilitzar l’animal característic de Sant Feliu que és el mussol i l’he volgut vestir amb moltes disfresses diferents, donant un missatge de que cadascú s’ha de disfressar d’allò que desitja, la diversitat de les colles, de la gent que va a veure com a espectador la rua, tota la gent que va a l’envelat al Guíxols Arena ”, comenta.

L’Ariadna, que està graduada en Publicitat i Relacions Públiques, es va presentar al concurs ja que considera que “és una bona manera d’incentivar la gent d’aquí que participi” i s’ha mostrat molt contenta de veure el seu disseny repartit per Sant Feliu amb cartells i xapes: “no m’ho hagués imaginat i fa il.lusió”.

La regidora Núria Cucharero afirma que “donem el tret de sortida ensenyant aquest cartell 2020, i a partir d’aquí avui ja publiquem la programació del Carnaval, les bases, i durant aquesta semana i fins dijous, totes les colles ja es poden inscriure per la rua de carrosses i comparses”. Sobre el concurs, la regidora s’ha mostrat molt satisfeta “amb una quinzena de cartells presentats amb un bon nivell per part de tots”.

Cucharero recorda que l’Ajuntament ha decidit “mantenir els mateixos actes que hem portat a terme els darrers anys”, consolidant el Guíxols Arena “com l’espai on portar a terme els actes que aglutinen més gent, com el sopar de colles o el Ball del Tongo”.

Des d’avui ja estan disponibles les bases de participació per formar part de la Rua del Divendres. Les colles interessades poden fer la preinscripció clicant aquí des del dimarts 28 de gener a les 8 del matí fins el dijous 30 de gener a les 12 hores. També podeu consultar tot el relacionat amb el Carnaval 2020 fent clic aquí.

El més llegit

I després