I després

Manel, la Casa Azul i Two Door Cinema Club a l’Espai POP! del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

El Festival de Porta Ferrada ha apostat enguany per 'Espai POP!', dedicada exclusivament a la música pop. Serà el diumenge 2 d’agost de 2020 a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols i acollirà tres grans grups: ‘Two door cinema club’, ‘Manel’ i ‘La Casa Azul’.

Compartiu aquesta història

El Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha apostat enguany per una nova vetllada única amb nom propi: ‘Espai POP!’, dedicada exclusivament a la música pop. Serà el diumenge 2 d’agost de 2020 a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols i acollirà tres grans grups: ‘Two door cinema club’, ‘Manel’ i ‘La Casa Azul’. Tres bandes amb molta personalitat per no deixar a ningú indiferent.

Entrades a la venda a partir del dijous 30 de gener a les 12 del migdia festivalportaferrada.cat.

Two Door Cinema Club

Els irlandesos, autors de hits incontestables que han donat la volta al mon de forma vertiginosa, visiten per primer cop la Costa Brava amb el seu so indie rock i electropop. Acostumen a liderar els rànquings de les més prestigioses llistes d’éxits d’arreu i també a acompanyar les seves actuacions amb el cartell de sold out.

Manel

A aquestes alçades de la funció, no cal dir que Manel és un dels projectes més captivadors de la fèrtil escena catalana. Després d’obrir el seu ventall folk a sonoritats més arriscades al llarg de la seva discografia, amb Per la bona gent (2019) fan un nou salt mortal per afegir més dosis d’electrònica i experimentació (sintetitzadors, efectes de veu, sampling…) a la seva proposta. Nous clàssics, indiscutiblement.

La Casa Azul

Tanca el cercle d’aquesta nit de pop la banda de Guille Milkyway, el nom darrera de La Casa Azul. Un artista total que ha aconseguit enderrocar les barreres del comercialisme des de la música independent, per dur a totes les oïdes les sonoritats que ronden al voltant de les melodies més belles i els arranjaments i ritmes perfectes. No hi ha comparació possible.

El més llegit

I després