I després

Obertes les inscripcions per la Triatló Sprint organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc

Hi poden participar persones federades i no federades i consisteix en proves de natació, ciclisme i una cursa a peu

Compartiu aquesta història

Ja estan obertes les inscripcions per la 34a edició de la Triatló Sprint que organitza l’Aquàtic Club Xaloc i que tindrà lloc a la ciutat el dissabte 18 de maig.

Aquesta històrica prova, oberta a persones federades i no federades, consisteix en 3 competicions; una de natació, una altra en bicicleta i una cursa a peu. Així ens ho explica el president de l’entitat, Josep Maria Esteva.

La prova de natació es farà dins un espai rectangular de 750 metres a la badia de Sant Feliu. La que correspon al recorregut en bicicleta, serà d’anada i tornada per la carretera de Tossa fins a Rosamar i tindrà una distància de 18 quilòmetres. Pel que fa a la cursa a peu, seran dues voltes pel circuit que s’ubicarà al Passeig del Mar i que tindrà una distància de 5 quilòmetres.

La recollida de dorsals i xips serà a les 2 de la tarda del mateix dia de la competició. A les 14.30 hores s’obrirà el box i control de material i a les 4 de la tarda es farà la sortida programada en funció dels grups d’edat i sexe. El límit de participants és de 300 esportistes.

Les inscripcions es poden fer al web de la Federació Catalana de Triatló fent clic aquí.

El més llegit

I després