I després

Una delegació de Càritas França visita els horts municipals de Sant Feliu

Entre les qüestions tractades hi ha l’organització dels horts, la seva estructura, el planter, l’agricultura ecològica que s’hi promou i com s’afronta l’actual situació de sequera

Compartiu aquesta història

Una delegació de Càritas de França, anomenada Secours Catholique de París, ha visitat aquests dies els horts municipals de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta visita s’ha realitzat en el marc d’una ronda de contactes amb diferents projectes i serveis de l’entitat a tota la província de Girona.

Raimon Costa, tècnic dels horts comunitaris de la nostra ciutat, ens explica com s’ha esdevingut la jornada, on han visitat els horts de Mas Cabanyes i han conegut com es gestionen i funcionen.

Durant la visita, la delegació francesa ha conversat amb les hortolanes i hortolans, personal de Càritas, que és qui dinamitza aquests espais, i també amb personal de l’Ajuntament.

Entre les qüestions tractades hi havia l’organització dels horts, la seva estructura, el planter, l’agricultura ecològica que s’hi promou i com s’afronta l’actual situació de sequera.

El més llegit

I després