I després

La biblioteca organitza diverses activitats coincidint amb la diada de Sant Jordi

Contes amb titelles, cançons i disfresses, entrega de premis o una taula d'autors locals, entre les propostes previstes

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Octavi Viader i Margarit ha organitzat diverses activitats coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi del proper dimarts 23 d’abril.

Per aquest dijous dia 18 es farà el ‘Conte de Sant Jordi’, una proposta que inclou titelles, cançons, música i disfresses. Anirà a càrrec de Cristina Nogué de la Companyia Creixent amb Art. Se celebrarà a la Sala Parquet del Centre Cívic de Vilartagues a partir de les 17.30 hores.

Dins la celebració de la diada, pel mateix dimarts 23 d’abril hi ha organitzada una taula d’autores i autors locals, que signaran els seus llibres a l’espai ubicat a La Rambla. És una activitat que tindrà lloc durant tota la jornada.

També el dia 23 es farà la ‘Lectura de contes no sexistes‘, que anirà a càrrec d’alumnes del Servei Comunitari de l’INS Sant Feliu. Serà a les 11.30 hores a la Placeta Sant Joan.

Una altra de les activitats previstes per Sant Jordi és l’entrega dels premis del Concurs Literari Infantil i Juvenil Cler. A continuació, es farà l’espectacle ‘Contes de Sant Jordi’ per celebrar la jornada amb els més petits. L’activitat  anirà a càrrec de la compañía La Minúscula. La proposta començarà a les 17.30 hores a la Placeta Sant Joan.

El més llegit

I després