I després

Obertes les inscripcions per la travessia nedant d’aquest mes agost

Hi haurà tres distàncies per nedar, una de 1.100 metres, una altra de 400 i també una prova dirigida als més petits, de 100 metres

Compartiu aquesta història

L’Aquàtic Club Xaloc ja ha obert les inscripcions per la travessia nedant del proper 13 d’agost. La prova consta de tres distàncies, una de 1.100 metres, una altra de 400 i finalment, una pels més petits de 100 metres que té lloc a la platja gran de Sant Feliu.

Josep Maria Esteva, president del Xaloc, ens parla de la prova de més llarga distància, que sortirà a les 10.30 des de Port Salvi.

Els més petits també podran participar en un a prova dirigida específicament a ells, que serà amb una distància de 100 metres i que es farà en un recorregut dins la mateixa badia de la ciutat.

Les inscripcions ja es poden fer al web de l’entitat, clicant aquí. Al mateix enllaç podeu accedir a tota la informació respecte a les proves. Les places estan limitades a 400 participants per la prova de més llarga distància, a 200 persones per la travessia de 400 metres i a 50 nenes i nens per la prova dirigida als més petits.

Pel que fa a les inscripcions, 2€ aniran destinats a les fundacions Oncolliga de Girona i Vimar del Baix Empordà

El més llegit

I després