I després

El Casal de Gent Gran Salvador Espriu celebra el dinar d’aniversari dels socis

De cara a finals de juliol està previst un berenar de germanor dirigit als socis del casal

Compartiu aquesta història

El passat divendres 7 de juliol es va celebrar al Casal de la Gent Gran Salvador Espriu un dinar d’aniversari on es va reconèixer a les parelles que porten 50 anys casats i també a les persones que durant aquest 2023 compleixen els 90 anys. L’activitat es va convertir en un èxit de participació, amb vora 140 assistents.

Aquesta iniciativa, que fa vora d’una dècada que es porta a terme, incloïa, a més de l’entrega de les plaques, un dinar i ball amb música en viu a càrrec d’Elisabet Riu que es va allargarà durant la tarda. El president del casal, Emili Martínez, ens explicava així l’activitat.

Un dels moments emocionants de l’acte va ser l’entrega d’un reconeixement a Rossend Serradell com a president d’honor del casal. També es va fer un reconeixement especial a Paquita Sánchez per col·laborar habitualment amb la junta del casal.

La propera activitat prevista serà un berenar de germanor que se celebrarà a finals de juliol a la plaça Salvador Espriu, dígit als socis del casal, on hi haurà ball i una botifarrada popular.

De cara a finals de juliol es farà un berenar de germanor dirigit als socis del casal, a la Plaça Salvador Espriu
Moment en el que Rossend Serradell rebia el reconeixement de mà de l’alcalde, Carles Motas i la regiodra, Laura Aiguaviva, acompanyat del president del casal, Emili Martínez.

El més llegit

I després