I després

Junts critica que aquest estiu no hi hagi exposició a l’Espai Carmen Thyssen

Compartiu aquesta història

Junts critica que aquest any no hi hagi una exposició de L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. Ho considera “el primer incompliment” del  nou govern municipal.

La formació encapçalada per Toni Carrión explica que l’Espai és un centre que “s’havia convertit en un espai cultural de referència” i que comptava amb una assistència anual aproximada de 25.000 visitants, destaquen. La formació comenta que aquest espai expositiu representa “una oportunitat de projecció exterior i per a l’activació de l’economia” de la nostra ciutat.

Junts afirma que aquest estiu “serà la primera vegada des de la seva fundació que aquesta proposta de primer nivell desapareix de l’oferta cultural ganxona” , comentant que aquesta ”és una errada important del govern” i que “novament posa de manifest la falta de planificació i la falta d’interès real del govern en l’activació de l’economia” de la ciutat.

La formació també considera que es tracta “d’una falta de respecte als ciutadans a qui acaben de prometre treballar per una ‘ciutat d’art’ mentre sabien que l’ajuntament no estava preparant cap exposició” en aquest espai.

El més llegit

I després