I després

Dissabte comença la 29a edició de la Cançó de Taverna amb la Cantada de la Verge del Carme

El certamen clourà amb la Gran Cantada que se celebrarà el 19 d'agost al Passeig de Rius i Calvet

Compartiu aquesta història

Aquest proper dissabte 15 de juliol arriba a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la mostra de Cançó de Taverna, que s’allargarà amb diversos concerts durant l’estiu fins a mitjan del mes d’agost.

La primera de les propostes serà aquest dissabte amb la tradicional ‘Cantada de la Verge del Carme‘ que se celebrarà a les 10 de la nit a la platja de Sant Feliu. La proposta musical comptarà amb les actuacions de Norai, Llops de Mar i la Colla Jacomet.

El cantautor Josep Andújar‘, un dels impulsors i intèrprets de la mostra, ens explica com va començar aquesta històrica activitat musical a la nostra ciutat l’any 94, celebrada inicialment al teatre municipal de la ciutat.

Les altres actuacions previstes aquest estiu són les ‘Cançons de mar al far de l’escullera’ amb i Llops de Mar el dissabte 22 de juliol a les 10 del la nit al far del moll o la ‘Cantada de Sant Pol‘ amb i la Colla Jacomet, el dissabte 12 d’agost a les 10 de la nit a la platja de Sant Pol.

Tancarà el certamen la ‘Gran Cantada‘, que se celebrarà al Passeig de Rius i Calvet el dissabte 19 d’agost a les 10 de la nit amb les actuacions de , la Colla Jacomet i Llops de Mar. En la cantada dei 22 de juliol, es farà un reconeixement al fundador del grup La Taverna, Miquel Pedrol.

Un certamen històric de Sant Feliu

La mostra de Cançó de Taverna va néixer al Teatre Auditori Narcís Masferrer l’any 1994 amb la intenció de recuperar una forma de socialització, comunicació i divertiment que era habitual a les tavernes, que es convertien en punts de trobada, especialment de la gent dels oficis, i on s’hi entonaven cants de tots els gèneres.

Durant l’evolució del certamen, les següents edicions es varen traslladar a l’exterior, a espais emblemàtics de la nostra ciutat com ara el far del port, l’ermita de Sant Elm, el Monestir o La Rambla.

Moment d’una de les històriques actuacions de la mostra de cançó de taverna

El més llegit

I després