NOVES IL.LUSTRACIONS A LA FLOTA DE CAÑADAS

L’empresa guixolenca Transportes JM Cañadas que va néixer a Sant Feliu i que, per qüestions logístiques i arrel de la seva expansió, es va traslladar fa uns anys a Riudellots, continua destacant per les carreteres de tota Europa per les vistoses il·lustracions que les tractores dels seus camions passegen amunt i avall en el seu transport de productes de les indústries química i alimentària en la qual s’han especialitzat.
Han passat de les imatges d’herois del cinema i del còmic a altres més atenuades, seductores i reals com les darreres, entre les quals s’hi poden trobar la imatge de Laetitia Casta o bé Michelle Bundchen que atrapen les mirades de conductors i vianants de bona part del continent.
La família Cañadas fou una de les pioneres a l’hora de dissenyar grans figures aerogràfiques que han estat un dels distintius entre la flota de transportistes per la vistositat dels seus camions que, en alguna ocasió, s’ha creuat en alguns dels viatges que hem realitzat per la penísula o bé per altres països.
La revista Solo Camión ha fet un reportatge al qual hi podeu accedir a través del següent enllaç:  http://www.solocamion.es/jose-manuel-canadas-redecora-su-volvo-fh

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació