I després

COL.LEGI D’ARQUITECTES HOMENATJA VALENTÍ VALLS

Compartiu aquesta història

Fa uns dies s’anunciava des del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, que el divendres, 7 d’agost una delegació d’aquesta institució es desplaçaria a Sant Feliu de Guíxols per retre homenatge a un ganxó afiliat al col.legi des de fa molts anys.
Es tractava de l’acte de lliurament de la insígnia atorgada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a l’arquitecte Valentí Valls i Serra que, enguany, ha sumat 75 anys de col·legiació, “demostrant així un compromís vital amb l’arquitectura que el col·legi no va voler deixar d’agrair”.
L’esmentada delegació va fer acte de presència en el domicili de l’homenatjat, on es va fer l’acte de lliurament de la insígnia imposada per Narcís Reverendo, president de la Junta Directiva de la Demarcació de Girona, Assumpció Puig, secretària de la Junta de Govern i Arcadi Viñas, secretari tècnic del Col·legi.
Al carrer del Raig, de Sant Feliu també hi va assistir l’alcalde, Carles Motas i alguns familiars de Valentí Valls que ha complert 102 anys i que, amb una sorprenent memòria, va recordar fets i anècdotes de la seva activitat professional, en la qual cal destacar que fou arquitecte municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

El més llegit

I després