I després

A PUNT PER DESENCALLAR EL PRESSUPOST

Compartiu aquesta història

Les al·legacions presentades als pressupostos municipals del 2015 per Comissions Obreres (CCOO) varen frenar les intencions de l’anterior govern d’aprovar-lo abans de liquidar la legislatura i ha estat un dels esculls que s’ha trobat l’actual que s’ha hagut d’afanyar a mantenir reunions amb els representants sindicals, sembla que per desencallar definitivament, amb la resolució de les al·legacions, l’embús administratiu que suposa continuar amb el pressupost prorrogat a aquestes alçades.
El regidor d’hisenda, Josep Melcior Muñoz, enumerava les accions a seguir a través dels nostres micròfons: “s’admeten les al·legacions de CCOO, engegant el procés que no es va seguir anteriorment i això suposarà que haurem de fer una nova aprovació inicial del pressupost un cop tancada la negociació amb els sindicats. La idea és que, immediatament, des de l’Àrea de Recursos Humans, convocarem la mesa de negociació amb els terminis establerts i intentarem aconseguir una negociació ràpida atenent a que ja ens trobem immersos en el mes d’agost i el pressupost 2015 no està aprovat” .
Muñoz va afegir que cal establir els compromisos amb els representants dels treballadors municipals per tal de poder superar “l’atzucac” d’aquesta situació i començar a treballar tranquil·lament el que són les relacions laborals i els pressupostos del 2016.
Per la seva banda l’alcalde, Carles Motas, anunciava que es convocarà un ple extraordinari durant aquest mes d’agost per tornar a aprovar inicialment el pressupost calculant que pugui entrar en vigor a mitjans del mes de setembre.
Motas remarcava que serà gairebé impossible executar-lo totalment però que és necessari aprovar-lo per agilitzar tots els tràmits administratius encara que sigui per tres mesos i preveia que el mes de desembre ja es podrà portar a aprovació el del 2016.

El més llegit

I després