I després

NOVES CONCENTRACIONS DAVANT DE L’AJUNTAMENT

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts a les 12 del migdia, davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’hi han celebrat dues concentracions de protesta pels diversos fets, com ara l’empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, per una banda, i l’acusació d’adoctrinament a les escoles per l’altra.

A la primera crida realitzada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) a les portes dels ajuntaments, hi han respost més de 400 persones que han seguit la lectura del manifest, a càrrec de la regidora de Transició Nacional, Geòrgia Linares, que podeu llegir en la seva totalitat en el següent ARXIU

Tot seguit l’alcalde, Carles Motas, ha encoratjat als presents a continuar fent confiança al govern de la Generalitat i al Parlament, demanant més que mai la unió dels catalans davant els intents de dividir-los i la defensa dels valors que s’estan atacant.

A la segona, convocada per a les 13:15 h. fora de l’horari escolar, una seixantena de mestres dels centres educatius de Sant Feliu s’han acostat a la porta de l’Ajuntament en senyal de protesta per les acusacions d’adoctrinament dels nens i nenes catalans a les escoles, acompanyats de percussió i cantant “volem la independència, volem Països Catalans”. A continuació, l’alcalde s’ha ratificat en el contingut del discurs de la primera manifestació.

Per aquest vespre a les 20:00 h. se’n convoca una tercera a través de les xarxes socials, una concentració amb espelmes, davant de l’Ajuntament, “per reclamar la llibertat dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez” amb els hashtags #GuixolsambelsJordis, #Noesteusols i #LlibertatJordis.

El més llegit

I després